Vurguncular, Çok Farklı!

Günün ilk ve tek maçında Vasco ile Vurguncular takımları karşı karşıya geldi. Vurguncular erken bir gol ile açılışı yaparken Vasco takımı bu gole hemen karşılık vermeyi başarsa da Vurguncular takımı atak oyununa devam etti ve art arda bulduğu goller ile öne geçti. İlk yarı Vasco takımı farkı azaltmak için çabalasa da ilk yarıyı 5-2 skor ile Vurguncular takımı önde tamamladı. 2.yarı farkı açmaya devam eden Vurguncular takımı oyunun kontrolünü elinde tutarken Vasco takımı ise farkı kapatmayı başaramayınca oyundan düştü ve savunmada çok fazla açık verdi. Maçı Vurguncular takımı 10-3 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça baskılı başlayan Vurguncular takımı ilk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü elinde tutarken ilk yarıyı 3 fark ile önde tamamladı. 2.yarı rakip farkı azaltmak için risk alınca çok fazla boş alan bulan ekip bu alanları çok iyi değerlendirerek farklı bir galibiyet almayı başarırken kalede görev alan Orhan tecrübesi ile takım arkadaşlarını ilk dakikadan itibaren yönlendirdi ve kurtarışları ile takımının rahat bir oyun sergilemesini sağladı. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Vahip hava toplarındaki hakimiyeti ile göz doldururken hücuma da katkı verdi. İleride çok yetenekli ayaklara sahip olan Vurguncular takımında herkes vurucuydu. Ergün hem savunmada hemde hücumda sahada basmadık yer bırakmazken takımının dinamosu gibiydi. Ramazan takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile fark yarattı. Forvette görev alan Emir pozisyon bilgisi ile golü adeta koklarken bitiriciliği ile maçı koparan isimlerden biriydi. Maçın yıldızı ise Ercandı. Muazzam bir tekniğe sahip olan Ercan klas ve şık hareketleri ile büyük beğeni toplarken takımını farklı bir seviyeye taşıdı. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan ekip rahat bir galibiyet almayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça ısınamadan kalesinde golü gören Vasco takımı hemen beraberliği sağlasa da savunmada açıklar verince ilk yarıyı 3 fark ile geride tamamladı. 2.yarı bir türlü farkı azaltacak golleri bulamayan ekip maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Kaan bu gece kendi rekorunu kırdı. Daha önce ligde bir maçta hiç bu kadar gol yemeyen Kaan performansı ile hayal kırıklığı yaratırken kalesinde 10 gol görse de bir o kadar pozisyonu kurtarmayı da başardı. Savunmada elinden geleni yapan ekip rakibi altı pasın içine sokmasa da uzaktan atılan şutlara engel olamadı. Savunmada görev alan Emre ve Fatih rakip oyuncular karşısında çok yavaş kalırken Fatih kritik müdahalelerde bulunurken Emre de elinden gelen mücadeleyi sergilese de topu hücuma taşırken çok fazla pas hatası yaptı. İleride çok Kısır bir maç çıkaran ekipte Onur bu gece istediği toplar ile buluşamazken çok pasif kaldı. Takımın en istekli isimlerinden biri olan Oktay ise uzaktan attığı şutlar ile etkili olmaya çalışırken attığı 2 gol ile takımını umutlandırsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Ercan
Maçın Gümüş Adamı:Ramazan
Maçın Golü:Emir
Maçın Kalecisi:Orhan
Maçın Savunması: Vahip
Maçın Orta sahası:Ercan
Maçın Forveti:Emir
Maçın Centilmeni:Onur