Vurguncular Çok Farklı!

Günün ikinci Play off mücadelesinde Kaos takımı beklenmediği bir skor ile play off lara veda etti. Vurguncular takımının sonradan açıldığı maçta , Vurguncular beş farklık bir galibiyet almayı başardı.
Kazanma Faktörleri
Vurguncular takımı kalede tecrübeli Orhan ile maça başladı. Orhan dakika 31 de attığı penaltı golü ile gol atan kaleciler arasına girmeyi başardı. Vurguncular defansını ise Alper , Vahip ve Ergün oluşturdu. Vahip ve Ergün üstün fizikleri ile ön plana çıkarken Alper ise iyi mücadelesi ve zaman zaman hücuma çıkışları ile dikkat çekti. Vurguncular hücumda ise dikkat çeken iki isim vardı Ramazan ve Ercan ikisi de etkili paslaşmaları ve oyun zekaları ile rakibi eksilterek gol yollarında etkili oldular. Vurguncular hücumu beş gol atarak galibiyeti takımlarına getirmeyi başardı.
Kaybetme Faktörleri
Kaos takımı kalede Berkant ile maça başladı. Berkant genel olarak iyi olsa da yenilen gollerin bir çoğunda çaresiz kaldı. Kaos defansını ise bir önceki mücadelede olduğu gibi Bedirhan , Ali ve Recep oluşturdu maçın başında gayet dengeli oynayan savunma peş peşe gelen üç gol ile dağıldı. Kaos hücumunda ise Mehmet Burak ve Emirhan oynadı. Emirhan ve Mehmet orta alanda bir türlü istedikleri pas akışını sağlayamadı , ileride ise Burak çoğu zaman yalnız kalan isim oldu. Kaos bu mağlubiyet ile Play off lara veda etti.
Maçın Adamı : Ramazan
Maçın Gümüş Adamı : Ercan
Maçın Golü : Ramazan
Maçın Kalecisi : Orhan
Maçın Savunması : Vahip
Maçın Orta Sahası : Emircan
Maçın Forveti : Ercan