Vişne Zorlansa da Galibiyete Uzanmasını Bildi

Günün ilk maçında Sadıçlar ile Vişne takımları karşı karşıya geldi. Maça Vişne takımı hızlı başlarken 4.dakikada Ali Emre takımını öne geçirdi. Golden sonra kendine gelen Sadıçlar takımı art arda ataklar ile skoru eşitlemeye çalışırken 15.dakikada Mehmet A. beraberliği sağladı. 20.dakikada Sadıçlar öne geçmeyi başarsa da 3 dakika sonra Vişne takımı skor üstünlüğünü tekrar eline alarak ilk yarıyı 4-2 önde tamamladı. 2.yarının başında farkı 1’e indirmeyi başaran Sadıçlar takımı bir türlü beraberlik golünü bulamayınca oyundan düştü ve Vişne takımı goller bularak farkı açtı ve maçı 6-4 kazandı.

Kazanma Faktörler
Maça iyi bir giriş yapan Vişne takımı erken bir dakikada öne geçmeyi başarsa da dakikalar ilerledikçe rakibin baskısını hissetti ve geriye düştü. Fakat hemen toparlanan ekip ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı biraz zorlanan ekip skoru korumayı başararak maçı 6-4 kazandı. Kalede görev alan Murat maç boyunca çok kritik kurtarışlara imza atarken takımını ayakta tutan isimdi. Savunmada çok iyi kenetlenen Vişne takımında Mustafa savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Mehmet çok fazla top kesti. İleride etkili oyuncuları ile sonuca giden ekip Erdem,Ali Emre ve Taner 3’lüsü 2’şer gole imza atarken Ali Emre hızı ve tekniği ile dikkat çekerken, Erdem oyunun hem hücum hemde savunmada çok fazla efor sarf etti, Taner ise çok hırslı bir oyun ortaya koyarken takımını rahatlatan isimdi. İyi bir mücadele ortaya koyan ekip güzel bir oyun ile maçı kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri

Maça savunmada başlayan ekip kalesinde erken bir gol görse de oyundan kopmadı ve ilk yarı öne geçmeyi başardılar. Fakat rehavete kapılan ekip ilk yarıyı 2’farklı geride tamamlarken 2.yarı farkı 1’e indirmeyi başardı. Bir türlü beraberlik golünü bulamayan ekip oyundan düşünce maçı 6-4 kaybetti. Kalede görev alan Fatih refleksleri ve kurtarışları ile çok iyi bir performans ortaya koysa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Metin çok kolay geçilirken çok fazla kademe hatası yaptı. İleride zaman zaman etkili olan ekipte Emre takımı için çok iyi bir mücadele sergilese de takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. Mehmet A. ise takımının en etkili ismi olurken takımını ayakta tutan isimdi. Takım olarak bugün bekleneni veremeyen ekip yenilgiye boyun eğdi.

Maçın Adamı:Erdem
Maçın Gümüş Adamı:Taner
Maçın Golü:Erdi
Maçın Kalecisi:Murat
Maçın Savunması:Mehmet
Maçın Orta sahası:Taner
Maçın Forveti:Ali Emre
Maçın Centilmeni:Emre