Vişne City Yükselişe Geçti!

Gecenin ilk maçında Fource United ile Vişne City takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta Vişne City son bölümlerde farkı açtı ve sahadan 6 2 gibi farklı bir skorla galip ayrılıp bonus puanıyla birlikte 8 puanı cebine koydu.
Kazanma Faktörleri:
Vişne City takımı rakibe göre fizik gücünü daha iyi kullanırken iyi paslaşmalarla rakip kalede de etkili oldular ve ilk yarıda aradıklarını bulamasalar da son bölümlerde farka koşmasını bildiler. Özellikle karşılıklı kırmızı kartların ardından oyun 6 ya 6 devam ettiği bölümde rakip kalede daha etkili olan ekip peş peşe gollerle farkı açarken rakibe göre daha fazla skorer oyuncularının olması galibiyette en büyük etkendi diyebiliriz. Orta alanda Burak takımın en etkili ismi olurken Mahmut da etkili bindirmelerle takıma ciddi katkı sağladı.
Kaybetme Faktörleri:
Fource United takımı maça iyi başlasa da skor üretme konusunda çok şanssızdı. Bir ara 3 1 yenik duruma düşmelerine rağmen oyundan düşmeyen ve başa baş mücadele veren ekip 2 pozisyonda direkleri geçemedi, son bölümlerde şanssız goller yiyerek açılan farkı engelleyemedi. Rakibin kendisinden daha fazla hücum oyuncusunun olması kalelerinde çok pozisyon görmelerini sağlarken buna paralel rakibe son bölümde çok da direnemediler.