Vişne City Rakip Tanımıyor!

Gecenin son maçında Vişne City ile Fight Club takımları karşı karşıya gelirken ilk bölümleri dengede geçen maçta ilerleyen dakikalarda Vişne City takımı oyuna ağırlığını koydu ve sahadan 5 2 lik skorla galip ayrılıp 3. sıraya yerleşti.
Kazanma Faktörleri:
Vişne City takımı oturmuş kadrosu ve tecrübesi ile ilerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyarken etkili paslaşmalarla rakip kalede net pozisyonlar buldular ve maçın sonlarına doğru rakibin gardını düşürüp galibiyete uzanmasını bildiler. İstikrarlı yükselişlerini sürdüren ekip bu galibiyetle ligde 3. sıraya yerleşirken rakiplerine göz dağı vermeye devam etti. Önceki maçlarda olduğu gibi bu maçta da takım halinde iyi savunma yaparak rakibi oldukça zorlayan ekip zaman zaman pozisyonlar verse de kaleci Fatih’in de başarılı performansıyla neredeyse savunma anlamında hatasız bir maç çıkardılar. Bu akşam oyunu yine çok iyi kuran Taner attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynarken savunmanın bel kemiği Mustafa da başarılı oyununu 1 gol süsledi, bu gol rakibin de kilini açan kırılma noktasıydı diyebiliriz, Mahmut ve Gürdal da maçı 1 er golle tamamladılar.
Kaybetme Faktörleri:
Fight Club takımı maça revizyonlu bir kadro ile çıkarken hücum anlamında iyi işler yapmaya çalışsalar da özellikle hücum hattının yeni oyunculardan kurulu olması uyum anlamında sıkıntı yaşamalarına sebep oldu. Rakip yarı alanda iyi paslaşmalarla 3. bölgeye kadar etkili gelen ekip son vuruşlarda rakip kaleciyi geçemeyince istedikleri skoru bir türlü yakalayamadılar ve maça ortak olamadılar. Zaman zaman yanlış pas tercihleri olmasaydı belki de skora denge getirebilirlerdi fakat şans da bu akşam yanlarında değildi, dediğimiz gibi uyum sorunu da mağlubiyette önemli rol oynadı. Furkan orta alanda oyunu çok iyi kurarken maçı 2 golle tamamladı, arkadaşlarına çok iyi pozisyonlar hazırladı, yeteri kadar top alamamasına rağmen takımın en etkili ismiydi diyebiliriz.
Maçın Adamı: Taner
Maçın Gümüş Adamı: Mahmut
Maçın Kalecisi: Fatih
Maçın Defansı: Mustafa
Maçın Ortasahası: Taner
Maçın Forveti: Gürdal
Maçın Golü: Furkan
Maçın Centilmeni: Aytuğ