Vişne City Master Cup’ta Finalde!

Master-Cup Yarı Final mücadelesinde karşı karşıya gelen iki ekip arasındaki mücadelede 10-5’lik bir skor ile gülen taraf Vişne City oldu. Yüksek top tekniğine sahip ve takım oyunu anlamında yüksek donanıma sahip bu iki ekibin maçı adeta gözlerimizin pasını sildi. Alınan bu skor sonucunda Vişne City kupa yolculuğuna devam ederken kupadan elenen takım Yeni Nesil oldu.
Kazanma Faktörleri:
Mücadelenin başından sonuna dek örnek bir takım oyunu sergileyen Vişne City oyun disiplininden bir an olsun kopmadı. Etkili ve teknik kapasitesi yüksek oyuncularla dolu bir kadroya sahip olan ekip, oyunda istediği hakimiyeti sağladı ve son vuruşlardaki usta ayakları ile galibiyete ulaştı. Kaleciden forvet hattına değin hep farkında olunarak yapılmış basit ve kaliteli paslaşmalarla oyunun her alanında muhteşem bir performans sergilediler. Kaleci Kağan oyuna ne kadar hakim bir kaleci olduğunu hepimize gösterdi. Oyunun her anında arkadaşları ile iletişim halinde olan Kağan oyunu başlatma konusundaki kalitesi ile de alkışları topladı. Defansta Mustafa, Mehmet ve Yunus üst düzey mücadeleleri ile yedikleri gollere rağmen güzel bir performans sergilediler. Bir an olsun durmayan bekleri ve defansta gösterdikleri güven veren duruşları ile galibiyette önemli pay sahibi oldular. Orta sahada ise Taner ve Ali Emre değme profesyonellere taş çıkarttılar. Oyunun her iki bölümününde de çok iyi performans sergileyen ikili oyun geçişlerinde ve top hakimiyeti konusunda ne kadar yetenekli olduklarını maç boyunca gösterdi. Taner attığı 4 golle de farkını açıkça ortaya koydu ve maçın adamı olmaya hak kazandı. Rıdvan forvette gösterdi etkili performans ile rakip savunmayı bir hayli yıprattı. Sürekliliği ve bitmek bilmeyen enerjisi ile topla her buluştuğunda rakip savunma için büyük bir tehdit oluşturdu. İmzasını attığı iki gol ve attığı şık paslarla maçın gizli kahramanıydı diyebiliriz.
Kaybetme Faktörleri:
Maçı kaybetmiş olmasına rağmen Yeni Nesil’in çok iyi bir maç çıkardığını söylememek inanın haksızlık olurdu. Maç boyunca motivasyonunu kaybetmeyen ve her an maçın içerisinde olan ekip maçın kırılma anlarında yediği gollere mücadeleyi kaybetti. Son vuruşlarında da neredeyse istediği etkinliği yakalayan ekip kimi zaman yaşadığı şansızlıklar ile kupaya veda eden taraf oldu. Rakibinin sergiledi etkili takım oyununa aynı şekilde karşılık veren Yeni Nesil rakibi için maç boyunca önemli bir tehdit oluşturdu. Maçın kalecilerin gösterdiği performansla hepimizi etkilediği bir maç olduğu muhakkak. Servet’in maç içerisinde sürekli aktif oluşu, kimi zaman bir stoper gibi oyuna nüfuz edişi ve yaptığı kurtarışlar takdire şayandı. Defansta yüksek bir fizik gücüne sahip ekip yüksek oyun kurma ve topa sahip olma potansiyellerini bizlere oldukça hissettirdi ancak rakip oyuncuların hızlarına ortak olmakta biraz güçlük çekince alınan sonuca engel olamadı. Maç boyunca takımın oyun içerisinde kalmasında yüksek pay sahibi olan orta saha oyuncuları Ufuk ve Tolga attıkları goller ile de takımlarına katkı sağladılar. Forvette etkili bir performans sergileyen Mustafa son vuruşlardaki etkinliği ile dikkatleri üstüne topladı ve 3 gole imza attı. Ancak tüm bunlar ekibin kupadan elenmesine engel olamadı ve maç 10-5’lik skor ile sonuçlandırıldı.
Maçın Adamı: Taner
Maçın Gümüş Adamı: Rıdvan
Maçın Kalecisi: Kağan
Maçın Defansı: Mustafa
Maçın Ortasahası: Taner
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Taner
Maçın Centilmeni: Servet