Vişne City Kupayı İstiyor!

Master Cup son yarı finalistin belli olduğu müsabakada Karkay ile Vişne City takımları karşı karşıya gelirken oldukça çekişmeli geçen maçta karşılıklı goller olsa da Karkay takımı Vişne City’nin son golüne karşılık veremeyince sahadan 3 2 lik skorla mağlup ayrıldı ve Vişne City adını son 4 e yazdırdı.
Kazanma Faktörleri:
Vişne City takımı iyi savunma yaparak maçı kazanırken özellikle alan savunmasını iyi yapıp rakibi ceza alanlarına çok da sokmadılar. Rıdvan ve Oktay’la kontra toplarla etkili olmaya çalışan ekip bunda da başarılı olurken Oktay’ın 2 asisti Rıdvan’ın da 2 golü ile skor avantajını yakaladılar, 2 kere skora denge gelse de 2. yarının başlarında Yunus attığı golle takımını öne geçirdi ve maç da bu skorla sona erdi. Kaleci Kaan’ın başarılı performansı rakibe geçit vermezken Mustafa savunmanın ortasında rakibi çok iyi karşıladı, zaman zaman orta alana kadar destek verip rakibin ataklarını bozan isim oldu. Haktan ileri uçta istediği topları çok da alamasa da istekli bir görüntü sergilerken Rıdvan 2 golü ile galibiyette büyük rol oynadı.
Kaybetme Faktörleri:
Karkay takımı ilk kez çıktığı çeyrek finalde oldukça iyi bir futbol sergilerken yarı final bileti alamasa da topla daha çok oynayan daha çok pas yapan taraftı diyebiliriz. Orta alanda oyunu iyi kuran ekip ceza alanına çok giremezken daha çok uzaktan şutlarla gol aradılar fakat çerçeveyi bulmakta zorlandılar. Aslında çok da fazla şut denememeleri en büyük handikapları olurken futbol olarak beğeni toplasalar da skor üretme yollarında kısır bir maç geçirdiler. Tabi Ahmet Yavuz’un da ilk yarıda yaşadığı sakatlık takımın oyun yapısını olumsuz etkilerken buna rağmen rakip alanda iyi pas yaptılar, iyi mücadele ettiler, turnuvanın favorilerinden olan rakiplerine karşı oldukça başarılı bir performans sergilediler, bu turu geçselerdi kupaya kadar gidebilirlerdi diye düşünüyorum.
Maçın Adamı: Rıdvan
Maçın Gümüş Adamı: Oktay
Maçın Kalecisi: Kaan
Maçın Defansı: Mustafa
Maçın Ortasahası: Oktay
Maçın Forveti: Rıdvan
Maçın Golü: Ahmet Yavuz
Maçın Centilmeni: Murat