Vİşne City Gol Yemeden 3 Puanı Aldı!

Master Cup A grubunun 2.maçında Yeni Nesil ile Vişne City takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte kontrollü başlarken birbirlerini tartıyorlardı. İlk yarının ortalarında art arda goller ile Vişne takımı öne geçerken Yeni Nesil ise geliştirdiği ataklardan eli boş dönünce ilk yarıyı Vişne takımı 2-0 önde tamamladı. 2.yarıya Yeni Nesil takımı baskılı başlasa da bir türlü aradığı golü bulamazken Vişne takımı ise bulduğu goller ile farkı açmayı başardı ve savunmada mükemmel bir performans sergileyerek maçı gol yemeden 5-0 skor ile kazandılar.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Vişne City takımı dakikalar ilerledikçe baskısını arttırdı ve ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. 2.yarı da savunmayı elden bırakmadan rakibin açıklarını kollayan ekip maçı 5-0 skor ile kazanmayı başarırken kalede görev alan Mahmut kalesinde adeta devleşti. Tam bir görev adamı olan Mahmut refleksleri ile kalede ne kadar başarılı olduğunu gösterirken kurtarışları ile takımının rahat bir maç çıkarmasını sağladı. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Ali Emre savunmada yaptığı kritik müdahalelerinin yanında zaman zaman hücuma verdiği katkılarla da yıldızlaştı. İleride topu çok iyi çeviren Vişne takımında Taner takıma tecrübesi ile seviye atlatırken oyun görüşü ile maçın kilidini açan isimdi. Maçın yıldızı olan Rıdvan ise tekniği ve ince bilekleri ile rakiplerini çok kolay egale ederken attığı şutlarla da rakip kaleciyi oldukça zorladı ve attığı 4 gol ile takımını galibiyete taşıdı. İlk dakikadan itibaren savunmada açık vermeden oynayan ekip kalesini gole kapatarak maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça atak başlayan Yeni Nesil takımı kalesinde golü gördükten sonra oyundan düştüler ilk yarıyı 2 fark ile geride tamamlayan ekip 2.yarıya baskılı başlasa da bir türlü aradıkları golü bulamayınca maçı gol atamadan kaybettiler. Kalede görev alan Samet kalesinde bir çok gol pozisyonu görürken bunların çoğunu kurtarsa da yediği 5 golde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok kolay geçilen ekipte Volkan savunmanın bel kemiğiydi. Takımının savunmasını toparlamaya çalışan Volkan takım arkadaşlarının açıklarını kapatırken çok yoruldu. İleride adeta bal yapmayan arı gibi olan ekipte Oğuz takımının ataklarını şekillendirirken takım arkadaşlarını maç boyunca beslese de takım arkadaşlarından beklediği desteği alamadı. İleri uçta görev alan Yiğit ise istediği toplar ile buluşamazken girdiği pozisyonları ise iyi bir şekilde değerlendiremedi. Rakibi karşısında oyuna ortak olan ekip bir türlü aradığı golü bulamayınca maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Rıdvan
Maçın Gümüş Adamı:Taner
Maçın Golü:Rıdvan
Maçın Kalecisi:Mahmut
Maçın Savunması:Ali Emre
Maçın Orta sahası:Taner
Maçın Forveti:Rıdvan
Maçın Centilmeni:Volkan