Vişne City Galibiyetle Tanıştı!

Gecenin 2. maçında Vurguncular ile Vişne City takımları karşı karşıya gelirken genel anlamda oyunun kontrolünü elinde tutan Vişne City sahadan 5 3 lük skorla galibiyetle ayrıldı ve galibiyet serisini 2 maça çıkardı.
Kazanma Faktörleri:
Vişne City maça iyi başlarken rakibe göre topla daha fazla oynadılar ve rakip kalede etkili olan taraftı. Özellikle ilk yarıda kalelerinde çok da pozisyon vermeyen ekip rakibe göre daha fazla olan lig tecrübesini de iyi kullanarak skor avantajını maç boyunca ellerinde tuttular. Son bölümlerde fark kapanır gibi olsa da sahadan galibiyetle ayrılmasını bilen ekip geçen sezonun ardından revize edilmiş kadrosuyla daha başarılı bir görüntü sergilediler ve daha pozitif futbol oynadılar. Orta alanda Enes ve Rıdvan’ın uyumu hücum yollarında etkili olmalarını sağlarken Rıdvan seriliği ile, Enes ise uzaktan etkili şutlarıyla rakip kaleyi oldukça zorladı, Enes 3 golüyle geceye damgasını vurdu. Ali orta alanda çalışkan bir maç çıkarırken savunma bloğu maç boyunca oyun disiplininden hiç kopmadılar ve rakibe göz açtırmadılar desek yerinde bir tabir kullanmış oluruz.
Kaybetme Faktörleri:
Vurguncular takımı ligin yeni takımlarından olmasının ve lig tecrübelerinin fazla olmaması sebebiyle maça çok da tutunamadılar ve özellikle ilk yarıda pozisyon bulmakta zorlandılar. Kadroda eksiklerin de olması takım oyununu sahaya yansıtamamalarına sebep olurken savunma anlamında dirençli bir görüntü sergileseler de hücum yollarında etkisiz kaldılar. 2. yarıda farkı azaltma çabaları nispeten karşılık verse de kalelerinde gördükleri gollerle sahadan puansız ayrıldılar. Genel anlamda iyi mücadele ettiler ve savunma anlamında oldukça iyilerdi fakat skor üretememeleri rakibin gerisinde kalmalarına sebep oldu, özellikle son bölümlerde maçın kırılma anlarında kaçan goller maçın kaderini etkiledi diyebiliriz.
Maçın Adamı: Enes
Maçın Gümüş Adamı: Rıdvan
Maçın Kalecisi: Temel
Maçın Defansı: Yunus
Maçın Ortasahası: Rıdvan
Maçın Forveti: Enes
Maçın Golü: Enes
Maçın Centilmeni: Vahip