Vişne City Emin Adımlarla!

Gecenin ilk maçında Vişne City ile Atmosfer Medya takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta Vişne City takımı güçlü rakibini 2-0 lık skorla geçti ve yükselişini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Vişne City takımı özellikle hücum anlamında etkili olurken rakip kalede daha etkili olan taraftı ve rakip kalecinin başarılı performansına rağmen 3 puanı cebine koymasını bildi. Rakip yarı alanda iyi pas yapan ekip tecrübeli oyuncularıyla net pozisyonlar bulurken birçok pozisyon pozisyonda rakip kaleciyi geçemese de rakibe nazaran daha atak taraftılar diyebiliriz ve bu da galibiyette büyük rol oynadı. Attıkları ilk gol Taner’in soğukkanlılığı ve usta işi vuruşuyla gelirken 2. gol de nefis paslaşmalarla geldi ve iyice takım olarak oturduklarını gösterdiler.
Kaybetme Faktörleri:
Atmosfer Medya 2 sezon önceki Bursa Şampiyonluğundan sonra düşüşe geçerken bu sezona da istediği gibi başlayamadı ve güçlü rakibine diş geçiremeyerek sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Aslında savunma ve kale anlamında sıkıntı yaşamayan ekipte tek eksik goldü. Belki de lig kariyerlerinde ilk defa gol atamadan bir maçı tamamlayan ekip son vuruşlarda rakip kaleyi yeteri kadar zorlayamadılar. Genel anlamda başa baş bir mücadele sergileseler de hücum anlamında aradıklarını bulamayan ekip gol atma başarısı gösteremeyince sahadan puansız ayrıldılar.
Maçın Adamı: Taner
Maçın Gümüş Adamı: Mesut
Maçın Kalecisi: Okan
Maçın Defansı: Ali Emre
Maçın Ortasahası: Taner
Maçın Forveti:Mesut
Maçın Golü: Taner
Maçın Centilmeni: Tayfun