Vişne City 3’te 3 İle Üst Turda!

Master Cup A grubunun 3.hafta ilk maçında gruptan çıkmayı garantileyen Vişne City ile gruptan çıkma ihtimali olmayan Alkolik Bilbao takımları karşı karşıya geldi. Maça Alkolik Bilbao takımı daha baskılı başlasa da Vişne takımı rakip kalecinin hatası nedeniyle öne geçince maçın seyri değişti ve Vişne takımı maça hakim oldu. İlk yarıyı 4-1 Vişne takımı önde tamamlarken 2.yarı rölantide bir maç oynandı. Vişne takımı farkı açmaya devam ederken Alkolik Bilbao ise cılız ataklar ile gol aradı. Maçı 7-2 Vişne takımı kazandı ve grupta 3’te 3 yaparak gruptan lider olarak çıktı.

Kazanma Faktörleri
Maça rakibin baskısı İle başlayan Vişne City takımı rakip kalecinin hatası İle öne geçince rakip oyundan düştü ve art arda bulduğu goller ile öne geçti ve ilk yarıyı 3 fark ile önde tamamladı. 2.yarı rahat bir oyun sergileyen Vişne takımı maç zaman zaman sertleşse de fair play ruhunu kaybetmedi ve oyun disiplininden kopmayarak maçı net bir skor İle kazandı. Kalede görev alan Kaan çok çevik bir isim olurken kalede adeta devleşti. Çok güzel kurtarışlara imza atan Kaan maçın kazanılmasında büyük pay sahibiydi. Savunmada zaman zaman zorlansalar da savunmada görev alan Haktan tecrübesi ile savunmayı toparladı ve bir çok kritik müdahalede bulundu. İleride çok yetenekli ayaklara sahip olan ekipte Oktay hızı ve pasları ile oyunu açarken Taner ise pas alışverişini çok iyi yaptı. Oyun görüşü İle fark yaratan Taner akıl dolu pasları İle takım arkadaşlarını besledi. Forvette görev alan Rıdvan sahada basmadık yer bırakmazken rakip savunma oyuncuları çok fazla zorladı. Topla birlikte birden hızlanan Rıdvan attığı goller ile bitiriciliğini konuştururken takımını galibiyete taşıyan isimdi. Rakibi karşısında ilk dakikalar zorlansa da maçın genelinde oyunu kontrol eden ekip 3’te 3 yaparak üst tura çıkmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça baskılı başlasalar da bir türlü öne geçmeyi başaramayan Alkolik Bilbao takımı kalesinde golü gördükten sonra oyundan düştü ve ilk yarıyı farklı geride tamamladı. 2.yarı risk alsa da bir türlü sonuca gidemeyen ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Aydın bugün kalesinde beklenen performansı sergileyemezken yediği hatalı goller ile takımını zor durumda bıraktı. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Semih savunmada çakılı kalan isim olurken bir çok kritik müdahalede bulundu. Savunmada tek ayakta kalan isim olan Semih performansı İle büyük beğeni topladı. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Mert son dakikada gol atarken maç içerisinde girdiği gol pozisyonlarını bir türlü değerlendiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Takımın dinamosu olan Sedat ise takımının en teknik ismi olurken takım arkadaşları kendisine ayak uyduramadı. İleri uçta görev alan Doğan ise maç boyunca bitmek bilmeyen enerjisi ile takımını ateşlemeye çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı Sedat ile uyumları iyi olan Doğan çok iyi paslaşırlarken ikisinin performansı yenilgiyi engellemeye yetmedi.

Maçın Adamı:Rıdvan
Maçın Gümüş Adamı:Taner
Maçın Golü:Doğan
Maçın Kalecisi:Kaan
Maçın Savunması:Haktan
Maçın Orta sahası:Taner
Maçın Forveti:Rıdvan
Maçın Centilmeni:Sedat