Veteranlar İlk Galibiyeti Aldı!

Günün 2.maçında Çarşamba Spor takımı ile Veteranlar karşı karşıya geldi. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolü Veteranlar takımında olurken ilk yarıyı Veteranlar takımı 6-0 önde tamamladı. Çarşamba Spor bir türlü aradığı golü bulamazken maçı Veteranlar 12-0 gibi farklı bir skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan ekip ilk yarıdan fişi çekerken zorlanmadan kolay bir şekilde galibiyete uzandı. Kalede görev alan Utku kalesini gole kapatmayı başarırken refleksleri ve kurtarışları ile maçın erken kopmasını sağladı. Savunmada çok uyumlu olan ekipte Hüseyin savunmanın bel kemiğiydi. Bir çok kritik müdahelede bulunan Hüseyin rakip oyunculara maç boyunca göz açtırmadı. İleride çok rahat bir oyun ortaya koyan ekipte Murat takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile fark yarattı ve takım arkadaşlarını besledi. Maçın yıldızı olan Olcay ise tekniği ve bitiriciliği ile dikkat çekerken kusursuz bir maç çıkardı top ile birden hızlanan Olcay maçı koparan isimdi. Ligdeki en rahat maçını oynayan ekip zorlanmadan maçı kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça bir türlü giriş yapamayan Çarşamba takımı karşılarında hiç beklemedikleri bir oyun yapısı görünce karşılık veremediler ve skor üretemeyen ekip farklı bir skor ile maçı kaybettiler. Kalede görev alan Kadir bugün bekleneni veremezken yediği çoğu golde takım arkadaşlarının hatası vardı. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Soner savunmada çok fazla top kaybı yaparken pas hataları ile takımını zor durumda bıraktı. İleride bir türlü istedikleri oyunu sahaya yansıtamayan ekipte Mustafa takımının ataklarını şekillendirmeye çalışsa da doğru tercihler yapamadı. Forvette görev alan İsmail ise rakip savunmanın arasında kaybolurken istediği toplar ile buluşamayınca golü bulamadı. Güçlü rakibi karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamayan ekip farklı yenilgiye boyun eğdiler.

Maçın Adamı:Olcay
Maçın Gümüş Adamı:Murat(Veteranlar)
Maçın Golü:Olcay
Maçın Kalecisi:Utku
Maçın Savunması:Hüseyin
Maçın Orta sahası:Murat(Veteranlar)
Maçın Forveti:Olcay
Maçın Centilmeni:Mustafa Mıstık