Veteranlar Sonradan Açıldı Fight Club Beraberliğe Boyun Eğdi

Günün 3.maçında Fight Club takımı ile Veteranlar takımları karşı karşıya geldi. Maça etkili başlayan taraf genç Fight Club takımı olurken 11.dakikada açılışı yapan Murat C. Fight Club takımını öne geçirdi. İlerleyen dakikalarda farkı 2’ye çıkarmalarına rağmen Veteranlar oyunun kontrolünü yavaş yavaş eline alırken ilk yarı 2-2 eşitlik ile sonuçlandı. 2.yarı Fight Club takımı tekrar öne geçmek için baskı kurmaya çalışsa da aradığı golü bulamadı. 40.dakikada Ümit Veteranlar takımını maçta ilk defa öne geçirirken Fight Club takımı hemen karşılık vermeyi başardı. Kalan dakikalarda 2 ekipte oldukça efektif bir oyun sahaya yansıtırken yorgunluktan dolayı son vuruşlarda başarı sağlayamayınca maç 3-3 berabere bitti.

Fight Club
Maça oldukça etkili bir giriş yapan ekip rakibine oranla oldukça genç olurken maçın ilk dakikalarında bunu çok iyi kullandılar. Erken bir gol ile öne geçip farkı 2’ye çıkarmayı başaran Fight Club takımı skoru koruyamayınca ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı bir türlü oyuna ağırlığını koyamayan genç ekip maçta ilk defa geriye düşse de hemen karşılık vermeyi başardı. Fakat öne geçmeyi bir türlü beceremeyen ekip rahat kazanabilecekleri bir maçtan beraberlik ile ayrıldılar. Kalede görev alan İsmail, Furkan’ın yokluğunda kaleyi korurken Furkan’ı aratmadı. Oldukça iyi bir maç çıkaran İsmail kurtarışları ile beraberliği kurtaran isimdi. Savunmada zaman zaman oyundan düşen ekipte Murat D. maç boyunca savunmasını terk etmezken savunmasını toparladı. Aytuğ bu maç önceki maçlarını aratırken rakibe birde dalması ile çok kolay geçildi. İleride zaman zaman etkili olsalar da ilerleyen dakikalarda fazla etkili olamayan ekipte Metin takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile fark yaratsa da zaman zaman arkadaşları kendisine ayak uyduramadı. Anıl takımını tekrar oyunun içine sokan isim olurken maç boyunca kendisine pozisyon yaratmak için hareketli olsa da istediği toplar ile buluşamadı. Bir ara 2-0 öne geçen ekip maçı koparabilecekleri pozisyonları değerlendiremeyince beraberliğe boyun eğdi.

Veteranlar
İlk dakikalarda temkinli bir oyun ortaya koyan ekip hiç beklemedikleri bir anda geriye düşerken 21.dakikada 2-0 geriye düştü. Bu dakikadan sonra hemen toparlanan ekip ilk yarıda kalan dakikalara 2 gol sığdırarak ilk yarıyı beraberlik ile sonuçlandırdı. 2.yarıya oldukça efektif başlayan Veteranlar öne geçmek için bastırdığı dakikalarda öne geçmeyi başarsa da kalelerinde hemen golü gördü. Maçın son anlarında öne geçmek için bir çok fırsat yakalasa da bunları değerlendiremeyen ekip sahadan beraberlik ile ayrıldı. Kalede görev alan Utku oldukça iyi bir performans sergilerken refleksleri ile dikkat çekti. Savunmada ilk yarı kopuk bir oyun ortaya koyan ekip 2.yarı çok iyi kenetlendi. Olcay savunmasının bel kemiği olurken çok fazla top kesti. İleride çok fazla pozisyon yakalayan ekip gol yollarında zaman zaman sıkıntı yaşarken takımının beraberlik golüne imza atan Koray tekniği ve bitirici pasları ile kilidi açarken Ümit ise takımının beraberliğini kurtaran isimdi. Çok iyi bir performans ortaya koyan Ümit uzaktan şutlar ile etkili olurken bitiriciliği ile maçın kaderini değiştirdi. Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyan ekip 2-0 geriye düşseler de maçı bırakmadılar ve beraberliği kurtardılar.

Maçın Adamı:Ümit
Maçın Gümüş Adamı:Murat C.
Maçın Golü:Ümit
Maçın Kalecisi:Selim
Maçın Savunması:Olcay
Maçın Orta sahası:Ümit
Maçın Forveti:Metin
Maçın Centilmeni:Aytuğ