Veteranlar Siftah Yaptı…..

Veteranlar 4-2 Satıcılar
Ligimizn iki Yen’i takımları karşı karşıya geldiler iki takım da ilk maçlarında galibiyet alamamışlardı bu maç her iki takım içinde önem gösteren bir maçtı.
Maçın başlama düdüğü ile beraber Her iki takımda karşılıklı pas hataları ile geçti Veteranlar Ümit’le öne geçmeyi başardı
Bu dakikadan sonra biraz daha sakin olan taraf veteranlardı defansda kaptığı topu uzun oynayıp ceza sahası içinde selim topu yumuşatıp takım arkadaşına vermek isterken takıp defans eli ile müdahale edip penaltıya sebebiyet verdi.
Topun başına selim geçti ve ağlara gönderdi. Skor 2-0 a getirdi. Sonrasında defansda oyuna başlayan Koray kendi taşıdıgı topla öyle şık bir gole imza attık sahadaki herkezi takdirini topladı.
İlk yarının sonuna doğru kalesinde bir gol bulsada araya 3-1 galip girdi.
İkinci yarıda ise rakibin presi ile başladı ileri top taşıyamaz takım defanda çok yerınde müdahale yapan Hüseyin ve Zafer vardı
Bu durum çok sürmeden kalelerinde bir gol bularak fark 1 e indi
Rakibin tüm oyuncularının güzün yapmasını fırsat bilen Veteranlar son dakikalarda selim sahneye çıkarak maçı koparan golünü attı ve maç 4-2
Bitti .
Veteranları galibiyetlerinden dolayı tebrik ederiz bir dahaki maçlarında başarılar dileriz.

Satıcılar da ise bu maça çok önem vermişlerdi maça iyi başlamalarına rağmen kademe hataları yapınca bir gol gördü.
Birde takım içi anlaşmazlıklar çıkınca peş peşe gelen gollerle durum 3-0 oldu Bi anda ilk yarını sonuna doğru ata 1 gol bularak takımını biraz olsun ateşledi.
Ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.
İkinci yarı da ise Satıcılar daha baskılı ve ayağa paslarla takibni bunalttılar ama takı defansı bir türlü geçemedi
Çok ca pozisyona giren takım maçın 39 .ncu dk sında güzel paslar sonucu atanın asistınde Fatih 1 gol bularak takımına daha çok hırs kattı.
Ve farkı 1 indirdi.
Bu dakikandan sonra adeta tam saha pres ve hücüma tüm oyuncularla giden rakip takımı kendi ceza sahasına gömen bir takım vardı fakat kaleciyi geçmeyince futbolun gerçeği kural devreye girerek atamayan atarlar diye kalelerinde son 2 dk kala gol buldu ve direnci kırıldı.
Bu dakikadan sonra başka hol olmayınca maçı 4-2 mağlup ayrıldılar.
Satıcılara teşekkür ederiz bir dahaki maçlarında başarılar dileriz .
Maçın adamı:Selim
Maçın golü Koray
Maçın kalecisi:Şenol
Maçın defansı:Hüseyin
Maçın ortasahası:Ümit
Maçın forveti: Selim
Maçın centilmeni:Selçuk
Maçın skorerleri
Selim 2 Gol

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.