Veteranlar Seriye Bağladı!

Salı Gecesinin 2. maçında Veteranlar ile Egemen Spor takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan 6 5 lik skorla Veteranlar takımı oldu ve yükselişlerini sürdürdüler.
Kazanma Faktörleri:
Veteranlar takımı maça çok iyi başlarken ilk yarıda skor üretmekte zorlanmadı ve genel anlamda skoru önde götürdü. 2. yarıda biraz daha geriye yaslanık bir oyun sergileseler de kontra toplarla çok etkili oldular ve yaptıkları birçok ataktan gol ile ayrıldılar. Rakibin baskılı oyununa karşı iyi direnen ve iyi kapanan ekip Olcay-Koray ikilisi ile hücumda etkili olurken son dakikalara 2 farklı üstünlükle girseler de yedikleri son dakika golüne rağmen sahadan 6 5 lik skorla galip ayrıldılar. 2. yarılarda oyundan düşmelerine rağmen bugün bunun aksine iyi direnen ve iyi mücadele eden ekip kontra atakları da iyi gerçekleştirirken bugün sahaya gerçekten güzel bir futbol koydular ve galibiyet serilerini 2 maça çıkarıp ligde de 6. sıraya kadar yükseldiler. Olcay attığı 4 golle geceye yine damgasını vururken usta işi golleriyle takımını sırtlamaya devam etti, Koray ise asistlerine bu maçta da devam etti ve 3 asist ile maçın gizli kahramanı oldu. Tabi perde arkasında olan gizli kahramanlar ise bu akşam savunmaydı ve gerçekten çok iyi mücadele edip savunmaya da etkili bindirmeler yaptılar, Ümit maçı 1 gol, Zafer 2 asist, Murat da 1 golle skora ciddi katkılar sağladılar.
Kaybetme Faktörleri:
Egemen City takımı her hafta olduğu gibi bu hafta da çok iyi bir futbol sergilerken her hafta oyunlarının biraz daha üstüne koymaya devam ediyor fakat son vuruşlarda ve bitiricilik konusunda çok şanssızlar. Serkan her ne kadar son vuruşları iyi olan bir oyuncu olsa da orta saha patentli bir oyuncu olduğu için bu bölgede skor üretmekte zorlanıyor, kapanan savunmaya karşı çok da etkili olamıyor. Orta alana sürekli yardıma gelip top alsa da rakip ceza alanında çok da topla buluşamıyor ve skor üretmekte zorlanıyor, bu da takımın skor gücüne yansıyor. Bu akşam adeta Barcelonavari bir futbol oynayan ekip topu sahanın her bölgesinde iyi kullanmalarına rağmen tek eksik goldü, bu eksik maçı kaybettirdi. Savunmada zaman zaman eksik kalmaları kalelerinde ciddi tehlikeler yaşamalarına sebep oldu ve bu da skor olarak geride kalmalarını sağladı. Bunun dışında ceza alanından çok da gol bulamazlarken attıkları çoğu gol jeneriklikti ve zor gollerdi, kolay pozisyonlardan gol çıkarabilselerdi 3 puanın sahibi olabilirlerdi. Uğur 2 gol 2 asistlik performansıyla takımın en etkili ismi olurken Selçuk da bu akşam oldukça iyi bir oyun sergiledi, oyunu iyi kurdu klas da bir gole imza attı. Doğan da orta alanda iyi bir oyun sergilerken maç boyunca sahada çok koştu, biri jeneriklik 2 gole imza attı, 1 asist yaptı.
Maçın Adamı: Olcay
Maçın Gümüş Adamı: Koray
Maçın Defansı: Zafer
Maçın Ortasahası : Koray
Maçın Forveti: Olcay
Maçın Golü: Doğan
Maçın Centilmeni: Selçuk