Veteranlar kovaladı, Balat Tr Takımı Galibiyete Ulaştı!

Günün 2.maçında Veteranlar ile Balat Tr takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte maça kontrollü bir başlangıç yaparken birbirilerini tartıyordu. Dakikalar ilerledikçe Balat Tr takımı oyuna hakim olurken art arda goller ile öne geçmeyi başardı. İlk yarı Balat takımı farkı 3’e çıkarmayı başarsa da ilk yarının son anlarında Veteranlar farkı azaltmayı başardı ve ilk yarı 4-2 Balat Tr takımının üstünlüğü İle sonuçlandı. 2.yarı Veteranlar farkı 1’e indirmeyi başarsa da Balat Tr takımı skor üstünlüğünü korudu ve maçın son anlarında  bulduğu gol ile farkı 2’ye çıkararak maçı 6-4 kazandı.


Kazanma Faktörleri

Maça rakibini tartarak başlayan Balat Tr dakikalar ilerledikçe baskısını arttırdı ve art arda bulduğu goller ile ilk yarıyı 2 fark İle önde tamamladı. 2.yarı rakibi farkı azaltmayı başarsa da skoru korumayı başaran Balat Tr takımı maçı kazanmayı başardı. Kalede görev alan Eren refleksleri ile kritik dakikalarda yaptığı kurtarışlar ile takımını önde tutarken maç boyunca takım arkadaşlarını kalesinden yönlendirdi. Savunmada çok fazla açık vermeyen ekipte Akif savunmanın bel kemiğiydi. En geride görev alan Akif rakibin neredeyse her topuna müdahale ederken savunmayı toparlayan isimdi. İleride çok efektif bir maç çıkaran Balat takımında Gökhan takımın beyni gibiydi. Takımının top alışverişini gerçekleştiren Gökhan klas pasları ile rakibi çözen isimlerden biriydi ve maç boyunca takım arkadaşlarını besledi. Özgür ise forvette pozisyon bilgisi ile fark yaratırken golü adeta kokladı. Bunun yanında takım arkadaşlarına da pozisyon hazırlayan Özgür maçın kaderini belirleyen isimlerden biriydi. Rakibi karşısında zaman zaman zorlansa da skoru korumayı başaran Balat Tr takımı galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça kontrollü başlayan Veteranlar takımı ceza sahasından topu bir türlü uzaklaştıramayınca art arda goller ile geriye düştü. İlk yarıyı 4-2 geride tamamlayan ekip 2.yarı farkı 2 kez 1’e indirmeyi başarsa da bir türlü beraberlik golünü bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Ersan kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon görürken kurtarışları İle farkın açılmasını engelledi. Savunmada çakılı kalan Ersan zaman zaman yalnız kalsa da tecrübesi ile çok iyi pozisyon alarak rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. İleride topu çok iyi çeviren ekipte Koray arkadaşlarına adeta duvar olurken al veri çok iyi yaparak takımını hızlı ataklara çıkardı. Aker ise uzaktan attığı şutlar ile kaleyi yoklarken zaman zaman topları harcadı. Takımın yıldızı olan Ümit ise bitiriciliği ile takımını sırtlarken sahanın en efektif isimlerinden biriydi. Attığı 3 gol İle takımını taşıyan Ümit takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Maça iyi bir başlangıç yapan ekip golü yedikten sonra oyundan düşerken 2.yarı ise bir türlü beraberlik golünü bulamayınca yenilgiye boyun eğdiler.

Maçın Adamı:Özgür
Maçın Gümüş Adamı:Gökhan
Maçın Golü:Ümit
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Savunması:Akif
Maçın Orta sahası:Gökhan
Maçın Forveti:Özgür
Maçın Centilmeni:Koray