Veteranlar Gol Oldu Yağdı!

Günün ilk maçında Veteranlar ile Çalı City takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline alan Veteranlar art arda bulduğu goller ile farkı açarken Çalı takımı ise cılız ataklarla gol aradı. İlk yarı 9-2 Veteranlar takımının üstünlüğü ile sonuçlanırken Çalı takımı 2.yarı farkı azaltmak için baskılı başlayarak farkı azaltsa da Veteranlar takımını durdurmak çok zordu ve maçı Veteranlar takımı 13-6 gibi farklı bir skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok etkili bir giriş yapan Veteranlar rakibi karşısında adeta gol olup yağarken ilk yarıdan Maçın fişini çekmeyi başardı ve ilk yarıyı 9-2 önde tamamladılar. 2.yarı rahat bir oyun ortaya koyan ekip kalesinde goller görse de bunlara karşılık vermeyi başardı ve maçı farklı bir skor ile kazanmasını bildiler. Kalede görev alan Ersin ilk yarı kalesinde devleşirken mükemmel kurtarışlara imza attı. 2.yarı rehavete kapılan Ersin buna rağmen oldukça iyi bir performans sergiledi. Savunmada oldukça efektif olan Veteranlarda Ümit savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Ümit rakip hücum oyuncularına yakın markaj yaptı. Murat ve Koray’ın arasında ki uyum göz doldururken Koray oyunun 2 yönünde de oldukça etkiliydi sahada basılmadık yer bırakmayan Koray oyun görüşü ile fark yaratırken asistleri ile takım arkadaşlarını besledi. Murat ise hızı ve tekniği ile oyunu etkilerken maçın yıldızı olan Olcay ise bitiriciliğiyle rakip kaleciyi zorlarken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Gol krallığına oynayan Olcay kusursuz bir performans sergiledi. İlk dakikadan maçın kontrolünü eline alan ekip maçı zorlanmadan kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça ısınamadan kalelerinde goller gören Çalı City ilk yarı rakibe karşılık vermekte zorlanırken ilk yarıyı 9-2 geride tamamladı. 2.yarı farkı azaltmayı başarsalar da savunmada çok dağınık bir görüntü çizen ekip maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı. Kalede başlayan Mustafa ilk yarı kalesinde varlık gösteremezken 2.yarı oyuna girerek hücum hattını hareketlendirdi. Savunmada çok fazla açık veren ekipte Hüseyin savunmada çok basit hatalar yaparken çok kolayda geçildi. İleride istedikleri oyunu sahaya yansıtamayan ekipte Yusuf ilk yarıda bulduğu goller ile takımını oyunun içine soksa da arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca 2.yarı oyundan düştü. Hakan ise orta alanda topu ayağında çok fazla ezerken top kayıpları ile takımını zor durumda bıraktı. İlk dakikadan itibaren rakibin oyunu kontrol etmesini kabullenen ekip maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Olcay
Maçın Gümüş Adamı:Koray
Maçın Golü:Olcay
Maçın Kalecisi:Ersin
Maçın Savunması:Ümit
Maçın Orta sahası:Koray
Maçın Forveti:Olcay
Maçın Centilmeni:Yusuf