Vasco’ya Yeni Formalar Uğurlu Geldi!

Günün ilk maçında Vasco ile Brother’s takımları karşı karşıya geldi. Brother’s takımı maça baskılı başlasa da Vasco takımı bu baskıyı üstlerinden çok iyi attı ve art arda goller ile birden 3-0 öne geçtiler. Brother’s takımı ilk yarı bir türlü aradığı golü bulamadı ve ilk yarıyı Vasco takımı 3-0 önde tamamladı. Brother’s takımı 2.yarının başında farkı 2’ye indirmeyi başarsa da risk aldığı dakikalarda savunmada açıklar verince Vasco takımı bu açıkları çok iyi değerlendirerek art arda goller ile farkı açmayı başardı ve maçı 7-1 skor ile Vasco takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Vasco takımı ilk golü bulduktan sonra rakip çözülünce ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. 2.yarı kalesinde golü görse de skoru koruyarak farkı açan ekip maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Onur uzun bir sürenin ardından sahalara dönüş yaparken kurtarışları ile sakatlığını atlattığını bu maç kanıtladı. Savunmada Fatih’in yokluğunda kaptan Emre savunmayı toparlarken müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. İleride bir çok yetenekli ayaklara sahip olan ekipte Oktay uzaktan attığı şutlar ile etkili olurken tekniği ile rakiplerini çok rahat geçti. Mert ise takımın dinamosu gibiydi. Pas alışverişini çok iyi yapan Mert attığı gol ile yıldızlaşırken takımının önemli dişlilerinden biriydi. Maçın yıldızı olan Onur bitiriciliği ile takımını farklı bir seviyeye taşırken fiziğini çok iyi kullanarak topu saklamayı başarırken kendini pozisyonlara sokmayı başardı. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan ekip zorlanmadan galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça baskılı bir başlangıç yapan Brother’s takımı ilerleyen dakikalarda kalesinde golü görünce birden dağıldı ve ilk yarıyı 3-0 geride tamamladı. 2.yarı farkı azaltmayı başarsa da devamını getiremeyen ekip yenilmekten kurtulamazken kalede görev alan Ömer kalesinde çok fazla tehlikeli pozisyon görürken elinden geleni yapsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada golü yedikten sonra hemen oyundan düşen ekip rakibe çok fazla boş alan bırakırken Talha savunmada çakılı kalan isimdi. Bir çok kritik müdahalede bulunan Talha çok fazla efor sarf etse de çoğu pozisyonda yalnız kaldı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Eren hem savunmada hemde hücumda sahada basmadık yer bırakmazken pas alışverişini sağlayan kişiydi. Ekici ise takımının beyni gibiydi. Takımının ataklarını şekillendirmeye çalışırken topu ayağında çok fazla tutan Ekici takımının tek golüne imza atarken çalıma gittiği pozisyonlarda takımının ataklarını yavaşlattı. İlk yarı bir türlü golü bulamayan ekip kalelerinde golü görene kadar oyunun içindeyken kalesinde golü gördükten sonra birden oyundan koptular ve maçı farklı bir skor ile kaybettiler.

Maçın Adamı:Onur
Maçın Gümüş Adamı:Oktay
Maçın Golü:Mert
Maçın Kalecisi:Onur
Maçın Savunması:Emre
Maçın Orta sahası:Oktay
Maçın Forveti:Onur
Maçın Centilmeni:Talha