Vasco’dan Kritik Galibiyet!

Gecenin son maçında Vasco ile Macırlar takımları karşı karşıya gelirken son bölümlerine kadar kafa kafaya giden maçta Vasco takımı son dakikalarda buldukları gollerle farkı açtı ve sahadan 6 2 lik skorla galip ayrılıp kritik bir 4 puanı ceplerine koydular.
Kazanma Faktörleri:
Vasco takımı maç boyunca savunma disiplinini elden bırakmazken geride çok iyi mücadele edip iyi kapandılar, kontra toplarla etkili olmaya çalışıp uzaktan etkili şutlarla goller bulup galibiyete uzandılar. Alınan galibiyette kaleci Hüseyin büyük rol oynarken kalesindeki kurtarışlarıyla takımına güven verdi. Bunun dışında savunma bloğu canla başla mücadele ederken özellikle Fatih son dakikaya kadar rakibe göz açtırmadı, Mert Y. ise attığı 3 golle galibiyette büyük rol oynarken kritik dakikalarda attığı 2 gol galibiyeti getirdi.
Kaybetme Faktörleri:
Macırlar Sk eksik oyuncularına rağmen son bölüme kadar maçı iyi taşıdılar, genel anlamda topla daha çok oynayan taraf olsalar da bunu son vuruşa yansıtamayınca skor üretmekte zorlandılar ve hesapta olmayan bir mağlubiyet aldılar. Maçın son 5 dakikasına 3 2 yenik giren ekip gol için bütün gücüyle bastırınca savunmada boşluklar vermeye başladılar ve bu da farkın açılmasını sağlayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Özellikle son vuruşlardaki düşük yüzde mağlubiyette en büyük etken olsa da şanssız bir maç kaybettiler diyebiliriz ki skor 3 2 iken belki de 1 gol bulabilselerdi maçtan galibiyetle ayrılabilirlerdi ama olmadı.
Maçın Adamı: Mert Y.
Maçın Gümüş Adamı: Kubilay
Maçın Kalecisi: Hüseyin
Maçın Defansı: Fatih
Maçın Ortasahası: Kubilay
Maçın Forveti: Mert Y.
Maçın Centilmeni: Yunus
Maçın Golü: Mert Y.