Vasco zorlansa da Galibiyete Uzandı

Günün 2.maçında Vasco ile Liverpool takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte tempolu başlarken ilk yarı kıran kırana bir mücadele vardı. 9.dakikada İsmail maçın açılışını yaparken Vasco takımı öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 2.yarıya beraberlik için baskılı başlayan Liverpool takımı bir türlü aradıkları golü bulamazken risk aldığı dakikalarda savunmada açıklar verince Vasco takımı bu açıkları çok iyi değerlendirerek art arda goller ile farkı açtı ve maçı 5-2 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan ekip maçın temposunu belirleyen taraftı. İsmail ile açılışı yapan ekip 2.yarı rakibin hatalarını çok iyi değerlendirerek maçı 5-2 kazanmasını bildi. Kalede görev alan Kaan çok iyi bir maç çıkarırken refleksleri ve kurtarışları ile fark yarattı. Maçın genelinde takımını da yönlendiren Kaan performansı ile göz doldurdu. Savunmada adeta savaşan ekipte Fatih çok fazla kritik müdahelede bulunurken yaptığı kritik dokunuşlar ile takımını rahatlatan isimdi. İleride etkili oyuncuları ile sonuca giden ekipte İsmail takımının ataklarını şekillendiren isimdi. İsmail agresif oyunu ile rakibi yıldırırken 2 gole imza attı. Takımın en etkili ismi olan Umut ise tekniği ve bitiriciliği ile fark yaratırken uzaktan attığı gol ile maçın fişini çeken isimdi. Takım olarak çok disiplinli bir maç çıkaran ekip zaman zaman zorlansa da maçı kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça çok istekli başlayan ekip isteğinin kurbanı olurken ilk yarıyı 1-0 geride tamamladılar. 2.yarı daha agresif bir oyun sahaya yansıtan Liverpool takımı bir türlü aradığı golü bulamayınca maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Yunus güzel kurtarışlara imza atsa da maçı oldukça gerdi. Savunmada çok zorlanan ekipte Murat savunmanın bel kemiğiydi. Hatasız bir maç çıkaran Murat zaman zaman yalnız kaldı. İleride oldukça eksik bir kadro ile çıkan Liverpool takımında Kubilay maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girse de bir türlü skoru bulamadı. Emre takımın ataklarını şekillendiren isim olurken maçın tansiyonunu yükselten isimdi, çok fazla çıkış yapan Emre kırmızı kart ile sahayı terk etmek zorunda kaldı. Takımın etkili isimlerinden olan Mert sahanın en sessiz ismi olurken sadece işine odaklanmış bir şekilde takımına katkı sağlamaya çalıştı. Maça oldukça eksik bir kadro ile çıkan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:İsmail
Maçın Gümüş Adamı:Umut
Maçın Golü:Umut
Maçın Kalecisi:Kaan
Maçın Savunması:Fatih
Maçın Orta sahası:İsmail
Maçın Forveti:Umut
Maçın Centilmeni:Mert (Liverpool)