Vasco ve Palermo 4-4’lük

Günün 2.maçında Vasco ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. Palermo takımı maça oldukça etkili başlarken Barış art arda goller ile farkı 2’ye çıkarırken 10.dakikada Palermo takımı farkı 3’e çıkardı. Bu gollerden sonra rehavete kapılan ekip oyundan düşünce Vasco takımı 2 gol buldu ve ilk yarıyı 3-2 Palermo takımı önde tamamladı. 2.yarı Vasco takımı beraberlik için baskılı başlarken maça denge geldi. Öne geçmeyi de başaran Vasco takımı uzun bir süre maçı önde götürürken maçın son anlarında golü bulan Palermo takımı maça tekrar dengeyi getirdi ve maç 4-4 berabere sonuçlandı.

Palermo
Maça oldukça etkili başlayan ekip Barışın etkili oyunu ile farkı açarken ilk yarı 10.dakikada 3-0 öne geçtiler, ilk yarının kalan dakikalarında rehavete kapılan ekip oyundan düşerken ilk yarıyı 3-2 önde tamamladılar. 2.yarı geriye düşen ekip bir çok gol pozisyonuna girerken maçın son atağında beraberliği kurtarmayı başardı. Kalede görev alan Eren bir kaç güzel kurtarışa imza atsa da yediği gollerde biraz hatalıydı. Savunmada çok yalpalayan ekipte Murat maç boyunca savunmasını terk etmezken savunmanın bel kemiğiydi, hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çeken Murat genel olarak savunmada yalnız kaldı. İleride maça çok iyi başlayan ekip sonra kısır bir görüntü çizerken Barış çok ekstra bir maç çıkarırken takımının en etkili isimlerinden biriydi, Furkan forvette bir çok gol pozisyonuna girse de bunları gole çeviremezken bugün bekleneni veremedi. Bir ara 3 farkla öne geçmelerine rağmen geriye düşen ekip beraberliği son anda kurtarmayı başarabildi.

Vasco
Maça hiç beklemedikleri bir baskı yiyerek başlayan ekip 3-0 geriye düşse de oyun disiplininden kopmadılar ve ilk yarıyı 1 fark ile geride tamamlamayı başardılar 2.yarı beraberliği yakalayarak öne geçmeyi de başaran ekip son dakikada kalelerini gole kapatamayınca beraberliğe boyun eğdiler. Kalede görev alan Kaan maça çok kötü başlarken sonrasında kalesinde devleşerek mükemmel kurtarışlara imza attı. Savunmada kötü bir başlangıç yapsalar da ilerleyen dakikalarda toparlayan ekipte Fatih savunmanın bel kemiğiydi. Rakibin her atağında ayağını uzatan Fatih takımını toparlayan isimdi. İleride bireysel yetenekleri ile sonuca gitmeyi başaran ekipte Emre takımının ataklarını şekillendiren isim olurken Mert A. ise takımının yıldızıydı, çok iyi bir maç çıkaran Mert A. takımını maçta tutan isimdi. Bir ara 3 farkla geriye düşmelerine rağmen oyundan kopmayan ekip beraberliği kurtarmayı başardı.

Maçın Adamı:Mert A.
Maçın Gümüş Adamı:Barış
Maçın Golü:Barış
Maçın Kalecisi:Kaan
Maçın Savunması:Fatih
Maçın Orta sahası:Barış
Maçın Forveti:Mert A.
Maçın Centilmeni:Hüseyin