Kayadibi Beraberlikle Döndü…

Günün 2.maçında Vasco ile Kayadibi Gençlik takımları karşı karşıya geldi. Vasco takımı maça 6 kişi çıkarken, rakibinin maça 6 kişi çıkması ile rehavete kapılan Kayadibi gençlik takımı ilk yarı fazla etkili olamazken Vasco takımı misafir oyuncusu Mert ile öne geçerken Kaan ile farkı açan ekip ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. 2.yarı tam bir gol düellosu şeklinde geçerken Vasco takımı 6 kişi olması nedeniyle çok fazla yorulunca Kayadibi Gençlik takımı maçın son dakikasında Vasco takımını yakaladı ve maç 6-6 berabere bitti.

Vasco
Maça çok istekli başlayan Vasco takımı 6 kişi olmalarına rağmen geriye yaslanmayarak öne geçmeyi başardı, yetenekli oyuncuları ile sonuca giden ekip bir ara 3-0 öne geçse de ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. 2.yarı yorgunluk belirtileri olan ekip maça eksik çıkmalarına rağmen beraberliği kurtardılar. Kalede görev alan Hüseyin maç boyunca takımını ayakta tutarken refleksleri ile dikkat çekti. Savunmayı komple takım olarak yapan ekipte Emre savunmanın bel kemiğiydi. Kusursuz bir maç çıkaran Emre eksik olmalarına rağmen rakibe boş alan bırakmadı. İleride çok uyumlu olan ekipte bireysel olarak çok yetenekli olan oyunculardan Mertler takımlarının en efektif oyuncuları olurken misafir olan Mert maç boyunca fırsatçılığını konuştururken, Mert A. ise hızı ve tekniği ile fark yarattı. Maçın yıldızı olan Kaan ise genel olarak kalede görev alsa da bu maç oyundaydı ve oyun görüşü ile fark yarattı. Takım olarak çok uyumlu olan ekip maç boyunca öyle bir performans sergiledi ki eksik olduklarını anlamak çok zordu.

Kayadibi Gençlik
Maça hiç beklemedikleri bir baskı ile başlayan ekip kalelerinde golü gördükten sonra afalladı, art arda goller ile 3-0 geriye düşen ekip biraz toparlandıktan sonra daha iyi ataklar geliştirirken ilk yarıyı 3-1 geride tamamladı. 2.yarıya rakibin eksik olması nedeniyle daha baskılı başlayan ekip zor da olsa beraberliği kurtardılar. Kalede görev alan Eray bugün bekleneni veremezken basit goller yedi. Savunmada uyumları iyi olmayan Kayadibi takımında Eren alanını çok fazla boş bırakırken Alp arkadaşlarının hatalarını telafi etmeye çalışan kişiydi. İleride zaman zaman etkisiz olan ekipte Enes ile Atahan takımlarının en efektif isimleri olurken Enes takımının ataklarını şekillendiren isimdi, Atahan ise takımının skor yükünü çekerken bitiriciliği ile dikkat çekti. Maça iyi bir başlangıç yapamayan ekip rahat bir şekilde kazanabilecekleri maçı neredeyse kaybedeceklerdi.

Maçın Adamı:Kaan
Maçın Gümüş Adamı:Atahan
Maçın Golü:Kaan
Maçın Kalecisi:Hüseyin
Maçın Savunması:Emre
Maçın Orta sahası:Kaan
Maçın Forveti:Atahan
Maçın Centilmeni:Enes