Vasco Tarihinde İlk Kez Yarı Finalde!

Master Cup çeyrek final maçında Vasco ile Alacaat takımları karşı karşıya gelirken maça iyi başlayan taraf Alacaat takımı olurken devreye 2 1 önde girse de maçı 4 3 kaybetti ve Master Cup a çeyrek finalden veda etti.
Kazanma Faktörleri:
Vasco takımı maça istediği gibi başlayamazken özellikle ilk bölümlerde pozisyon üretmekte oldukça zorlandılar. Kaleci Hüseyin’in başarılı performansına rağmen devreye 2 1 yenik durumda girdi. 2. yarıya iyi başlayan ekip peş peşe gollerle skor avantajını eline alırken maçın sonuna kadar bu skoru iyi koruyup sahadan 4 3 lük skorla galip ayrılıp 2. kez katıldığı Master Cup ta ilk kez yarı finale çıkma başarısı gösterdiler. Genel anlamda iyi savunma yapan ve dirençli bir görüntü sergileyen ekip özellikle kaleci Hüseyin’in olağanüstü performansıyla ayakta dururken hücumda da zaman zaman etkili performanslarla skor ürettiler ve paslaşmalı futbolun meyvelerini buldukları gollerle alıp üst tura yükseldiler. Hüseyin kurtarışlarıyla gecenin adamı olurken savunma bloğu oldukça iyi bir maç çıkardılar, orta alanda Burak takımın en dirençli ismi olurken 2 gol 1 asisti ile geceye damgasını vurdu, İbrahim de 1 gol 1 asist ile gecenin bir diğer başarılı ismi oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Fc Alacaat takımı maça çok iyi başlarken hem atak bir oyun oynayıp hem de iyi paslaşmalar yaptılar ve skor olarak öne geçip devreye 2 1 önde girmeyi de başardılar. 2. yarıya tutuk başlayan ekip kalelerinde peş peşe goller görürken bu goller takımı oyundan düşürdü. Hem güzel futbol hem de etkili şutlara rağmen ilk yarıdan farkı açamamaları ve de atak futboldan dolayı savunmada boşluklar vermeleri alınan mağlubiyette en büyük etken olurken rakip kalecinin başarılı performansını geçememeleri de bir diğer handikaplarıydı diyebiliriz. Kaçırılan gollerin ön plana çıktığı gecede İsa’nın jeneriklik golü geceye damgasını vursa da bu gol turu getirmedi. Sinan ve İsa gecenin başarılı isimlerinden olurken Özellikle Sinan savunmadan çok iyi bindirmeler yaptı, İsa da hücuma sürekli destek verdi, Hücum hattı da oldukça özveriliydi fakat son vuruşlarda kaleciyi geçemediler.
Maçın Adamı: Burak
Maçın Gümüş Adamı: İbrahim
Maçın Kalecisi: Hüseyin
Maçın Defansı: Emre
Maçın Ortasahası: İbrahim
Maçın Forveti: Burak
Maçın Golü: İsa
Maçın Centilmeni: Halil