Vasco Takımı Çok Farklı!

Günün ilk ve tek maçında Vasco ile Yeşil Bursa takımları karşı karşıya geldi. Yeşil Bursa takımı maça eksik başlarken Vasco takımı bunu çok iyi değerlendirdi ve maça baskılı başlayarak öne geçti. Vasco takımı art arda bulduğu goller ile farkı açarken Yeşil Bursa takımı ise ilk yarı aradığı golü bir türlü bulamadı ve ilk yarıyı Vasco takımı 4-0 önde tamamladı 2.yarı Yeşil Bursa takımı farkı azaltmayı başarsa da Vasco takımı rakibin her golüne karşılık vermeyi başardı ve Vasco takımı maçı 8-3 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça hızlı başlayan Vasco takımı ilk dakikada golü bulmayı başarırken ilk yarı kalesini gole kapatarak maçın fişini adeta ilk yarıdan çekti. 2.yarı kalesinde goller görse de rakibin her golüne karşılık vermeyi başaran Vasco takımı maçı 8-3 gibi farklı bir skor ile kazanırken kalede görev alan Kaan kalesinde kusursuz bir performans sergiledi refleksleri ile dikkat çeken Kaan çevikliğiyle de çıkarılması zor pozisyonları çıkarırken topu da oyuna çok iyi soktu. Savunmada açık alan bırakmayan ekipte Enes agresif oyunu ile rakibi yıldırırken kritik müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. İleride bir çok yetenekli ayağa sahip olan ekipte Onur maça güzel bir başlangıç yaparken ilk yarının son 15 dakikasında sakatlığından dolayı oynamazken 2.yarı sahadaki yerini alsa da kendisini fazla zorlamadı. Umut takımının ataklarını şekillendirirken takımının dinamosu gibiydi. Çok istekli bir oyun sahaya yansıtan Umut klas paslarıyla göz kamaştırırken maçın yıldızı ise Melih oldu. Adeta tek başına bir takım gibi olan Melih attığı 5 gol ile takımını sırtlarken oyun görüşü ve bitiriciliği ile fark yarattı. Oyunu çok iyi süzen Melih takımının bütün gollerinde parmağı vardı. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan Vasco takımı net bir skor ile galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça 6 kişi başlayan Yeşil Bursa takımı maçın ilk dakikasında kalesindeki gole engel olamazken ilk yarı bir türlü aradığı golü bulamadı ve ilk yarıyı 4-0 geride tamamladı. 2.yarı bir ara farkı 2’ye kadar düşürmeyi başaran ekip beraberlik için risk alınca kalesinde açıklar verdi ve maçı kaybetti. Takımın kaptanı olan Ömer bugün kalesinde beklenen performansı sergileyemedi. Buna rağmen bir çok pozisyonda güzel kurtarışa imza atan Ömer basit bir kaç hata ile kalesinde goller gördü. Savunmada çok dağınık bir görüntü çizen ekipte Ceyhun ilk dakikadan itibaren savunmasını terk etmezken elinden geleni yapsa da zaman zaman yalnız kaldı. İleride ilk yarı bir türlü kilidi açamayan ekipte Yusuf takımının ilk golünü atan isimdi. Yusuf maçın genelinde istediği toplar ile buluşamasa da oyundan kopmadı. İlkay ise takımının pas alışverişini organize eden isimdi, zaman zaman takım arkadaşları ile anlaşamayan İlkay takımının en efektif oyuncusuydu. Maça eksik başlamaları, ilerleyen dakikalarda birbirlerine ısınamamalarına sebep olan Yeşil Bursa takımı maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Melih
Maçın Gümüş Adamı:Kaan
Maçın Golü:Melih
Maçın Kalecisi:Kaan
Maçın Savunması:Enes
Maçın Orta sahası:Umut
Maçın Forveti:Melih
Maçın Centilmeni:Ceyhun