Vasco Kaçsa da Pirdemir Yakaladı

Günün son maçında Vasco ile Pirdemir takımları karşı karşıya geldi. Maça hızlı bir giriş yapan Vasco takımı Mert ile açılışı yaparken 8.dakikada farkı 2’ye çıkardı. Pirdemir takımı farktan dolayı biraz toparlanma belirtileri verirken 15.dakikada Sezer ile farkı 1’e indirmeyi başardı. İlk yarının son anlarında skoru eşitlemeyi başaran Pirdemir takımı ilk yarının skorunu 2-2 olarak belirledi. 2.yarı 2 ekipte etkili bir oyun ortaya koyarken 2.yarının başında Golü bulan taraf Vasco takımı oldu. Vasco takımı skor olarak hep kaçarken Pirdemir takımı ise kovalıyordu. Maçın son 5 dakikasına girilirken skor 5-5’ti. Bu dakikalarda Kaan çok büyük bir hata ile penaltıya sebebiyet verirken Pirdemir takımı ise kaçta ilk defa öne geçme şansı elde etmişti. Fakat Kaan hatasını telafi ederek çok kritik bir kurtarışa imza attı. Kalan dakikalarda 2 ekipte skoru değiştiremezken maç 5-5 beraberlik ile sonuçlandı.

Pirdemir
Maça ısınamadan kalesinde 2 gol gören ekip çok iyi toparlanarak skoru eşitlemeyi başardı. 2.yarının başında tekrar geriye düşen ekip oyundan kopmayarak rakibini hep yakaladı. Maçın son anlarında kırılma anı yaşayan Pirdemir takımı penaltıdan yararlanamayınca maçın hakkı olan beraberlik ile maç sonuçlandı. Kalede görev alan Tufan maç boyunca bir çok gol pozisyonuna engel olsa da yendiği bir kaç golde hatası vardı. Savunma anlamında bir türlü açıkları kapatamayan ekip ne zaman skoru eşitlese rehavete kapıldı. Savunmanın göz bebeği olan ve takımın Kaptanı olan Murat takımının savunmasını toparlamaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği performansı alamadı. İleride gol bulma konusunda sıkıntı yaşamayan ekipte Erdi takımın ataklarını şekillendirirken Necmettin maçın kapanış golüne imza atarken takımına beraberliği getirdi. Maçın yıldızı olan Sezer ise bitiriciliği ve tekniği ile fark yaratırken takımının en önemli gol silahı oldu. Takım olarak ilk maçlarındaki olmasına rağmen oldukça uyumlu olan ekip kaçta bir çok kez geriye düşmesine rağmen maça bırakmayarak haklı bir beraberlik elde ettiler.

Vasco
Maça fırtına gibi bir başlangıç yapan Vasco takımı maçın daha başlarında 2-0 öne geçince rehavete kapıldı ve oyundan düştü. İlk yarıdan maçın fişini çekebilecek iken ilk yarıyı beraberlik ile sonuçlandıran ekip 2.yarının başında hemen öne geçse de skoru korumayı bir türlü beceremiyordu. Maçın son anlarında yenilebilecekleri Maçtan beraberlik ile ayrılmayı başaran ekipte kalede Kaan görev aldı. Kaan kaleci olmasına rağmen tekniği ile göz doldururken kurtarışlarıyla da dikkat çekti. Savunmada kopuk bir görüntü çizen Vasco takımında Fatih sahanın en olgun oyuncularından biriydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Fatih maçın en çok top kesen isimlerinden biriydi. İleride oldukça efektif bir oyun sahaya yansıtan ekipte Mert Y. ve İbrahim ikilisi galibiyet için ellerinden geleni yaparken Mert Y. uzaktan şutları ile etkili oldu. İbrahim ise oyunu şekillendiren isimdi. Fakat zaman zaman takım arkadaşlarından beklediği verimi alamadı. Takım olarak oldukça etkili bir maç çıkaran ekibin tek sıkıntısı skoru korumaktı. Maçta bir çok kez öne geçmelerine rağmen skoru koruyamayan ekip kazanacakları maçı nerdeyse kaybedecekken beraberlik ile ayrıldılar.

Maçın Adamı:Sezer
Maçın Gümüş Adamı:İbrahim
Maçın Golü:Sezer
Maçın Kalecisi:Kaan
Maçın Savunması:Fatih
Maçın Orta sahası:Mert Y.
Maçın Forveti:Sezer
Maçın Centilmeni:Fatih