Vasco Golcüleri İle Güldü!

Master Cup C grubunda ilk maçlarında istediği sonuçları alamayan Vasco ve Sadıçlar takımları karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen maçta, ilk dakikada Vasco takımı öne geçmeyi başarırken ilerleyen dakikalarda Sadıçlar takımı rakibine karşılık vermeyi başarsa da 2 ekipte savunmadan daha çok gol atmaya çalıştı. ilk yarıyı 6-3 Vasco takımı önde tamamlarken 2.yarı Sadıçlar takımı farkı azaltmayı başarsa da Vasco takımı skor üstünlüğünü korumayı başardı ve maçı Vasco takımı 11-9 kazanarak grupta ilk 3 puanını alırken Sadıçlar takımı ise 1 puanda kaldı. 

Kazanma Faktörleri

Maça goller ile başlayan Vasco takımı maça fırtına gibi başlarken ilk yarıyı 3 fark İle önde tamamlamayı başardı. 2.yarı fark azalsa da üstünlüğünü korumayı başaran ekip maçı zor da olsa kazanmayı başardı. Kalede görev alan Mert A. tam bir görev adamı olduğunu bu maçta gösterirken orta sahada oynarken ki performansı gibi kalede de performansı İle büyük beğeni toplayan Mert A. kurtarışları İle takımını ayakta tutmayı başardı. Savunmada zaman zaman kopukluklar yaşasa da savunmada görev alan Emre savunmayı toparlayan isimdi. Yaptığı kritik müdahaleler ile rakibin çoğu atağını kesen Emre oldukça efor sarf etti. İleride gol yollarında sıkıntı yaşamayan ekipte Mert Y. takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Hırsı ile takımını ateşleyen Mert Y. oyun görüşüyle de kilidi açan isimdi. Maçın yıldızı olan Enes ise bitiriciliği ile rakibi zorlarken tekniği ile parmak ısırttı. Uzaktan attığı şık goller ile maçı koparan Enes mükemmel bir maç çıkardı. İlk dakikalardan farkı açmayı başaran ekip ilk dakikalarda yakaladığı avantajı maçın sonuna kadar koruyarak galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça kalesinde şok goller yiyerek başlayan Sadıçlar takımı ilerleyen dakikalarda oyuna ortak olmayı başarsa da ilk yarıyı 3 fark İle geride tamamladı. 2.yarıya baskılı başlayan Sadıçlar farkı azaltmayı başarsa da rakibi bir türlü yakalayamayınca sahadan yenik ayrıldı. Kalede görev alan Fatih kalesinde bir çok pozisyon görürken güzel kurtarışlara imza atsa da yediği bir kaç golde basit hatası vardı. Savunmada çok fazla açık veren ekipte Yusuf savunmada çakılı kalan isimdi. Takım arkadaşlarının kademesine çok iyi giren Yusuf zaman zaman yalnız kaldı. İleride çok fazla pozisyona giren ekipte Emre takımın en önemli dişlilerinden biriydi. Sahada basmadık yer bırakmayan Emre savunmada ve hücumda elinden geleni yaptı. Takımın gol yükünü çeken Aytürk ise akıl dolu hareketleri dikkat çekerken attığı goller ile takımını maçın içinde tutmayı başarsa da performansı yenilgiyi engellemeye yetmedi. Maça ısınamadan geriye düşen ekip neredeyse bütün maçı geride götürünce bazı dakikalarda oyun disiplininden koptular ve maçı kaybettiler.

Maçın Adamı:Enes
Maçın Gümüş Adamı:Mert Y.
Maçın Golü:Enes
Maçın Kalecisi:Mert A.
Maçın Savunması:Emre (Vasco)
Maçın Orta sahası:Mert Y.
Maçın Forveti:Enes
Maçın Centilmeni:Emre (Sadıçlar)