Vasco 2.Yarı Açıldı!

Günün 2.maçında Vasco ile Vişne takımları karşı karşıya geldi. İlk yarı Vasco takımı hücumda çok tutuk bir görüntü çizerken Vişne takımı bunu çok iyi değerlendirdi ve ilk yarıyı Vişne takımı 3-0 önde tamamladı. 2.yarı Vişne takımı skorun verdiği rahatlık ile rehavete kapılınca savunmada açıklar vermeye başladı. Bu açıkları çok iyi değerlendiren Vasco takımı art arda goller ile beraberliği yakalarken Vişne takımı 2.yarı skoru korumaya yönelik bir oyun sergileyince rakibin etkili oyuncularını durduramadı ve maçı Vasco takımı 8-5 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri 
Maça çok tutuk başlayan Vasco takımı ilk yarı girdiği gol pozisyonlarını bir türlü değerlendiremedi ve ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı golü bulduktan sonra açılan ekip maçı net bir skor ile kazanmayı başarırken kalede görev alan Kaan muazzam bir maç çıkardı. Korkusuzca bir çok topa müdahale etmeyi başaran Kaan farkın açılmasını engelleyen kişiydi. Savunmada oldukça iyi bir mücadele sergileyen ekipte takımın Kaptanı olan Emre maç boyunca savunmada çakılı kalan isimdi. Rakibin neredeyse bütün ataklarına ayak uzatmayı başaran Emre savunmayı toparlayan kişiydi. İleride yetenekli oyuncuları ile sonuca giden ekipte İsmail ve Semih’in uyumları muazzamdı. İsmail takımının ataklarını şekillendirirken adrese teslim attığı uzun toplar ile oyun görüşünü ortaya koyarken İsmail ise akıl dolu çalımları ile rakiplerinin aklını aldı. Rakibin sert müdahalelerine rağmen çoğu atakta ayakta kalmayı başaran Semih bitiriciliği ile maçı takımına kazandıran isimdi. İlk yarıyı farklı bir skor ile geride tamamlasa da oyundan düşmeyen Vasco takımı etkili oyuncuları ile galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça mükemmel bir başlangıç yaparak başlayan Vişne takımı ilk yarı savunmada rakibe kolay pozisyon şansı vermezken ilk yarı kalesini gole kapatarak 3-0 önde tamamlamayı başarsa da 2.yarı kondisyonları tükenince oyundan düştüler ve maçı kaybettiler. Kalede görev alan Mustafa ilk yarı kalesinde adeta devleşirken 2.yarı tam tersi bir görüntü çizdi. Çok basit hatalar yapan Mustafa yediği goller ile takımını oyundan düşüren isimdi. Savunmada ilk yarı ekstra bir performans ortaya koyan ekip 2.yarı dağılırken Mahmut savunmada tatlı sert oyunu ile rakiplerini yıldırmaya çalışırken 2.yarı yorulunca çok kolay geçildi. İleride tıkır tıkır ilerleyen ekipte Taner ilk yarı attığı goller ile farkı açmayı başarırken 2.yarı sahada yokları oynadı. Haktan ise hem savunmada hemde  hücumda çok fazla efor sarf edince maçın sonlarına doğru oyundan düştü. Bugün beklenen performansı sahaya yansıtamayan isimlerin başında ise Ali Emre vardı. Vişne takımının genelde en etkili ismi olan Ali Emre kendi oyunun altında kaldı. İlk yarıyı 3 fark gibi farklı bir skor ile önde tamamlamayı başarmayı başaran Vişne takımı 2.yarı devamını getirmeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Semih
Maçın Gümüş Adamı:Kaan
Maçın Golü:Semih
Maçın Kalecisi:Kaan
Maçın Savunması:Emre
Maçın Orta sahası:İsmail
Maçın Forveti:Semih
Maçın Centilmeni:Ali Emre