Var mı Kendine Güvenen!

Gecenin maçında Goriyana ile Atletico Gençlik takımları karşı karşıya gelirken maçın ilk yarısı her iki ekibin de kontrollü oyunuyla geçilse de ilerleyen dakikalarda oyun kontrolünü eline alan Goriyana sahadan 12-1 gibi farklı bir skorla galip ayrılıp liderliğini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Maçın kazanılmasında en büyük etken rakibe göre kondisyonlarının daha iyi olması ve formda bir dönem geçirmeleri sebebiyle çok da zorlanmadan maçı kazandılar diyebiliriz. Özellikle hücum hattındaki oyuncu sayısının zenginliği atak yönünden iyi bir maç geçirmelerini sağlarken izleyenlerin beğenisini topladılar ve ligin şuan en iyi ekibi olduğunu bir kez daha göstermiş oldular. İlk yarıda zaman zaman kalelerinde ciddi tehlikeler yaşasalar da daha çok atak yapan taraf oldukları için bu tehlikeler çok da göze çarpmadı.
Kaybetme Faktörleri:
Atletico Gençlik takımında göze çarpan ilk şey kondisyon eksiklikleriydi diyebiliriz. Skora bakıldığında çok farklı bir durum görülse de ilk yarıda 4 5 net pozisyondan sonuç alamadılar, belki kondisyon eksikliğinden dolayı maça tutunamayabilirlerdi fakat bu pozisyonlardan sonuç alsalardı skor da bu kadar farklı olmayabilirdi. Rakibin form durumunun zirvede olması sebebiyle istedikleri oyunu sergileyemeyen ekip buna rağmen etkili ataklar yapabildiler. Kalecilerinin de olmaması aslında en büyük handikaplarıydı.
Öne Çıkan İsimler
Samet attığı 5 golle geceye damgasını vuran isim olurken Ramazan orta alanda iyi kurdu, takımın maestrosuydu.
Maçın Adamı : Samet
Maçın Gümüş Adamı : Ramazan
Maçın Kalecisi : Bilalcan
Maçın Defansı : Ömer
Maçın Ortasahası : Ramazan
Maçın Forveti : Samet
Maçın Centilmeni : Ramazan
Maçın Golü: Samet