Ulus Galibiyetle Döndü!

Ulus Gençlerbirliği pandemi sonrası lige galibiyetle dönerken genç rakibi karşısında maçı tecrübesiyle kazandı ve play off umutlarını sürdürdü.

Ulus Gençlerbirliği maça istediği gibi başlayamasa da ilerleyen dakikalarda tecrübesiyle oyuna ağırlığını koydu ve bulduğu gollerle farkı açmasını bildi. Genel anlamda atak bir oyun sergileyen ekip savunmada boşluklar verseler de kalesinde çok da ciddi tehlikeler yaşamadılar. Kaptan Cengiz sahalara gollerle dönerken savunmadaki başarılı oyununu 3 golle süsledi, fahri de maçı 3 golle tamamlarken orta alanda iyi bir maç çıkaran Ulaş da 1 gole imza attı.

Türkoğluspor takımı uzun bir aranın ardından sahalara dönerken maça iyi başlamalarına karşın devamını getirmediler ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Özellikle ilk bölümlerde güçlü rakipleriyle başa baş bir oyun sergileyen ekip skor üretmekte zorlansalar da orta alanda oldukça aktif bir oyun çıkardılar, kalelerine gelen toplarda ise Serkan’ın başarılı kurtarışlarıyla ilk bölümlerde ayakta kaldılar fakat 2. yarıda yenilen gollerle oyundan düşen ekip sahadan 8 3 lük skorla mağlup ayrıldılar. Mücadele olarak iyi bir maç çıkarmalarına karşın bu mücadeleyi maçın tamamına yayamadılar. Mehmet maçı 2 golle tamamlarken takımın golcüsü Volkan da 1 gollük performans sergiledi.
Maçın Adamı: Cengiz

Maçın Gümüş Adamı: Fahri

Maçın Defansı: Cengiz

Maçın Ortasahası: Fahri

Maçın Forveti: Ulaş

Maçın Golü: Cengiz

Maçın Centilmeni: Mehmetcan