Uludağ Fc den gözdağı

Yıldırım Konferansı gecenin son maçında Uludağ fc ile Wristpower takımları karşı karşıya geldi.Maça iki takımda temkinli başlarken golleri bulan taraf Uludağ Fc oldu. Mustafanın frikik golüyle öne geçen ekip arka arkaya gollerle biranda maçı 3-0a getirdi.Toparlanan Wristpower takımı Özcanın istekli oyunuyla farkı 1 e indirirken devre bu şekilde sonuçlandı.

İkinci yarı ortasaha mücadelesi şeklinde geçerken beraberlik için yüklenen Wristpower savunmada da açıklar verdi,kaleci Yavuzun devleştiği maçtan Uludağ Fc bulduğu gollerle maçı 7-3 kazanmayı başardı.

Uludağ fc maça kaptan olarak çıkan Okan başarılı kurtarışlara imza atarken sürekli arkadaşlarını uyardı.Tayfun geriden oyunu kurarken sık sık ataklara da destek verdi.Emre Yaşar gecenin gizli kahramanlarından olurken ayağının deymediği pozisyon olmadı her pozisyonda başarılı müdahalelerde bulundu.Volkan kanadını çok iyi savunurken zaman zaman ileri de çıktı golünü de atmayı başardı. İlker orta alanda takımı yönlendiren isim olurken Mustafa ile iyi anlaştılar 2 gol atarak galibiyette önemli rol oynadı.Mustafa uzun zaman sonra takıma dönerken gollerle geri döndü.Maç eksiği gözlerden kaçmayan başarılı golcü form tutunca çok takımın canını yakacaktır.Yusuf ilerde gol ararken son vuruşlarda oldukça şanssızdı.Kaçırmayacağı golleri kaçırdı ikinci yarı savunmaya geçti orda da elinden geleni yaptı.

Wristpower da kalede Yavuz yer alırken inanılmaz kurtarışlara imza attı.Takımını uzun süre ayakta tutan başarılı eldiven yoğun baskıya dayanamadı yediği gollerde yapacağı birşey tuttu.Savunmada Semih topla beraber iyi çıkarken pozisyonlara da girdi ancak son vuruşlarda oldukça şanssızdı. Yunus yerini hiç kaybetmezken kritik müdahalele imza attı çok mücadele etti.Sefa kanadında etkili olmaya çalışırken elinden geleni sahaya yansıtmaya çalıştı çok çabaladı.İbo orta alanda Mümin ile birlikte takımı yönlendirirken orta sahaya çok hakim olamadılar istedikleri gibi oyunu kuramadılar Mümin çok koşarken golünü de atmayı başardı.Özcan takımın gol silahı olurken maç boyu çok çabaladı çok iyi mücadele etti.Geceyi 2 golle tamamlasa da çabası puan için yetmedi.

Maçın adamı:İlker
Maçın gümüş adamı:Özcan
Maçın kalecisi:Okan
Maçın defansı:Emre Yaşar
Maçın ortasahası:Mustafa
Maçın forveti:Özcan