‘Uğur’lu Galibiyet! Bursa Arsenal Rövanşı Uğur’un 4 Golüyle Aldı…

Gecenin maçında Bursa Arsenal takımı ile Geçit United takımları 3 hafta öncesinin rövanşında karşı karşıya geldiler. Maça iyi başlayan taraf Geçit United takımı olurken ilk bölümlerdeki baskılı oyunundan gol çıkaramayınca önemli fırsat tepti. 20. dakikada öne geçmeyi başarsa da ilk yarı 1 1 lik eşitlikle sona erdi. 2. yarının başında yeniden öne geçen Bursa Arsenal takımı maçın da son bölümlerinde buldukları gollerle sahadan 4 1 lik skorla üstünlükle ayrıldı.
Geçit United takımı ilk maçta son dakika golüyle sahadan galibiyetle ayrılmıştı. Tabi ilk maça göre büyük yol kat eden genç ekip bu maçta daha özgüvenli ve istekli bir oyun oynadı ve daha oturmuş bir takım görüntüsü verdi. İlk 10 dakika oyunu rakip yarı alanda oynayan ekip net pozisyonlardan sonuç alamazken ilk pozisyonlarını 7. dakikada verdiler ve bu dakikaya kadar kalelerinde tehlike yaşamadılar. Bu kadar üstün götürdükleri maçta skor üretememeleri en büyük handikapları olurken ilk yarıyı 1 1 lik eşitlikle tamamladılar. 2. yarının başında gelen erken golle oyundan düşen ekip skor 3 1 e gelince çabuk havlu attı. Halbuki maçın bitimine 11 dakika olmasına rağmen maçı çabuk bırakan ekip sahadan 4 1 lik skorla mağlup ayrıldı. Mağlubiyetteki en büyük etken etkili oynadıkları bölümlerde gol bulamamaları diyebiliriz. Ayrıca Emre gibi etkili bir gol ayağını savunmaya çekmeleri bir diğer dez avantajları oldu, zira bu oyuncuyla uzaktan etkili şutlarla gol bulabiliyorlardı. Fırat her ne kadar oyuna geçip başarılı da bir performans sergilese de kalede yokluğu hissedildi diyebiliriz.
Eski adıyla Esentepe Bjk, yeni adıyla Bursa Arsenal takımı geçen hafta Kuva-yi Milliye’ye kaybettikleri maçta farklı mağlubiyete rağmen üst düzey bir performans sergilemişlerdi ve gelecek adına umut vermişlerdi fakat bugün maça çok tutuk başladılar. Önceki maçtaki futbolu mumla aratan ekip ilk pozisyonunu 7. dakikada bulurken oyunu daha çok kendi yarı alanlarında kabul ettiler. İlk yarıda rakibe göre daha az pozisyon bulan fakat daha net pozisyonlar bulan ekip karşı karşıya 2 3 pozisyondan sonuç alamadı. Devreye 1 1 lik eşitlikle giren ve 2. yarıya da golle başlayan ekip son bölümlerde farkı açarak rahat bir nefes aldı ve 2. sıraya kadar yükseldi. Tutuk futbola rağmen 3 puan kazanan ve zirve yarışında önemli bir yol kat eden ekip hem rövanşı aldı hem de 2. sıraya yerleşti. Tabi Uğur tartışmasız attığı 4 golle geceye damgasını vururken Aykut da orta alandaki etkili oyunuyla dikkat çekti. Eren savunmada yine başarılı bir oyun sergilerken Fatih önceki maçlara göre tutuk bir oyun sergiledi, Hamdican hem orta alanda hem savunmada çalışkan bir görüntü sergiledi. Raşit kalesinde kurtarışlarıyla güven verirken kritik anlarda kritik kurtarışlara imza attı.
Maçın Adamı: Uğur
Maçın Gümüş Adamı: Aykut
Maçın Kalecisi: Raşit
Maçın Defansı: Eren
Maçın Ortasahası: Aykut
Maçın Forveti: Uğur
Maçın Golü: Uğur
Maçın Centilmeni: Ahmet

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.