Uca Team Galibiyetle Başladı…

Bu akşam gecenin bir diğer maçında Uca ve Çepni Sk takımları karşı karşıya geldi maça iki takımda kontröllü başladı ilk dakikaları orta alan da top kapma mücadeleleriyle geçen maçta iki takımda topa sahip olma adına elinden geleni yapıyordu. Uca Time yavaş yavaş maça ağırlığını koymaya başlarken Çepni Sk daha çok defansif bir oyun sergilemeye başladı .. Ama rakibin böyle böyle bir oyununa karşı daha çok atak ve pozisyon yakalayan Uca Time aradığı gole dakika 14′ te Ahmet ile ulaştı. Golden sonra güzel ve net paslarla ataklarına tazelik getiren ekip geliştirdikleri bir atakta Habip’in güzel bitiriciliğiyle bir gol daha buldu ve iki farklı skor üstünlüğünü yakaladı. Yakaladığı farka rağmen rehavete kapılmaya ekip hızlı ataklar geliştirirken katı bir defansa la rakibe kolay kolay gol şansı vermedi. İlk yarının sonlarında iki takımda eline geçen fırsatları gole dönüştüremeyince devre Uca Time üstün kapattı.İkinci yarıya etkili ve hızı başalaya ekip Uca time oldu takım halinde iyi ppozisyonlar yakalayan ekip rakip kalecinin güzel performansıyla bir süre gol bulamadı. Pozisyon bulmakta zorluk çeken Çepni sk ekibi uzaktan şutlarla kaleyi yoklarken bunlara bir türlü cevap alamadı. Uca time bi nebze bu dakikalrda rehavete kapılsada daha sonra maça tekrar kendini verdi. Maçın geneline hakim olan takım güzel paslarla pozisyon üretme amacındaydı. Güzel ataklarla tekrar maça yön veren Uca time ekibi daha ofansif bi oyun oynamaya başladı. Maçın sonlarına doğru bu oyun anlayışına cevapta aldılar 42 de geliştirdikleri atakta Deniz topla buluştu ve fileleri takımı adına bir kez daha havalandırdı. Bu golden sonra ataklarına hız kesmeden ekip zaman zaman kalelerinde net pozisyonlar verseler de 48 de bir gol daha bularak rakibe adeta üstünlüğünü gösterdi ve bu dakika da Çepni sk ya havlu attırdı diyebiliriz skora rağmen rehavete kapılmayan Uca time son dakika da bir gol daha buldu ve sahadan 5-1 lik skorla 3 puanı alarak ayrıldı.
Uca time de bu akşam kalede İsa görev aldı güzel kurtarışlara imza atan eldiven kalesini güzel korudu. Defans blogunda Ahmet, Mustafa ve Deniz görev yaptı. Ahmet yerinde yaptığı müdahalelerle ve mücadelesiyle güzel bir oyun sergiledi. Ahmet geride diri bir görüntü sergilerken rakibin ataklarını araya girerek engelledi ataklara da destek veren oyuncu takımı adına 1 de gol kaydetti. Deniz bu akşam takımı adına elinden gelen mücadeleyi ve katı bir savunma yapan oyuncu destek verdiği ataklardan da 1 gol buldu ve galibiyete katkı sağladı. Orta sahada Asker ve Metin görev aldı. Asker, bu akşam takımı adına ne gerekiyorsa onu yaptı orta alanda takımını iyi yönediren oyuncu kaleyi yokladığı şutlarda güzelde bir gole imza attı. Metin bu akşam güzel pozisyonlar kendine yaratırken takım arkadaşlarına güzel servisler yaptı ve geceyi 1 golle kapattı. Forvette görev alan habip ise boş koşularla ve rakip kalede sürekli gol aramasıyla ön plandaydı geceyi 1 golle kapatan oyuncu 3 puandaki katkısı büyüktü
Çepni Sk da kalede Burak vardı. Bir çok etkili kurtarışa imza atan oyuncu ne yapsa da takımını mağlubiyetten kurtaramadı. Defans blogunda Nevzat, Mehmet can ve Mert üçlüsü görev aldı Mert ataklara güzel destek verdi ve yerini kaybetmedi. Mehmetcan defansın göbeğinde iyi işler yapsa da son dakikalarda ileride görev yapan oyuncu defansın boş kalmasına sebebiyet verdi. Nevzat ise geceye iyi başlamasına karşın yaptığı basit top kayıpları takımının pozisyon vermesine neden oldu. Orta saha da Emir ve Muhammed görev yaptı Emir ataklara güzel yön verirken çektiği şutlara cevap alamadı . Muhammed orta sahada iyi mücadele ederken vurduğu şutlar hep ıska geçti. Forvette ise Onur görev yaptı ayağına gelen pozisyonları değerlendiremeyen oyuncu geceyi golsüz tamamladı.
Maçın Adamı : Asker
Maçın Gümüş Adamı : Metin
Maçın kalecisi : İsa
Maçın Defansı: Mustafa
Maçın orta sahası : Asker
Maçın Forveti : Habip
Maçın Centilmeni : Emir

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.