Türkoğluspor Son Dakikalarda Yediği Gollerle 1 Puana Razı Oldu…

Türkoğluspor ile Çepni SK arasındaki mücadele kelimenin tam anlamıyla kıran kırana geçti.Maça hızlı başlayan Çepni SK,henüz maçın başında Onur ile öne geçti.Golden sonra toparlanan ve oyunda dengeyi kuran Türkoğluspor 16.dk da Seyhan ile eşitliği sağladı.Bu gole 1 dk. sonra yine Onur’la cevap veren Çepni SK,bu dakikadan sonra adeta durdu ve oyunun hakimiyetini rakibine verdi. Mehmetcan’ın önderliğinde sağlı sollu ataklarla rakibine üstünlük kuran Türkoğluspor, Mehmetcan,Seyhan ve Volkan’ın ileri uçta sergiledikleri agresif oyun ile rakip kaleyi abluka altına aldı ve Mehmetcan’ın 21,Volkan’ın 24. dakikalarda bulduğu şık gollerle ilkyarıyı 3-2 önde tamamladı.
İkinci yarıya da hızlı başlayan Türkoğluspor Volkan’ın 29. ve Seyhan’ın 32.dakikalarda bulduğu gollerle farkı bir anda 5-2 ye getirdi.Bu dakikalarla konsantrasyonu tamamen dağılan Çepni SK rakibini adeta izlemekle yetindi.
Bu dakikalarda Çepni SK defansında Abdullah rakiplerine karşı kelimenin tam anlamıyla tek başına mücadele etti.
Çepni SK kalecisi Cihat,özellikle Volkan karşısında yaptığı başarılı kurtarışlarla hem farkın açılmasını engelledi,hemde takımını ateşleyen güç oldu.
Çepni SK da Nevzat,Türkoğluspor’da da Volkan,kaçırdıkları gollerle arkadaşlarına saç baş yoldurttu.
MAÇTA SİNİRLER GERİLDİ
Centilmence giden maçın sonlarına doğru sinirler gerildi. Türkoğluspor’dan Mehmetcan,Çepni SK’dan Nevzat ve Mustafa,rakiplerine yaptıkları sert harekler sebebiyle maçın hakeminden sarı kart gördüler.
Maçın sonlarına doğru Çepni SK’nın başarılı oyuncusu Onur,takım arkadaşlarının yaptığı hatalara sinirlenerek sahayı terk etti.
ÇEPNİ SK KÜLLERİNDEN DOĞDU
Türkoğluspor bu dakikadan sonra skoru korumak adına oyunu soğutmak istese de,deneyimli Çepni SK buna izin vermedi ve eşine az rastlanır bir geri dönüşe imza attı.
47. dakikada Nevzat’ın akıldolu vuruşu ile silkinen Çepni SK,golden 1 dakika sonra Mehmetcan’ın ayağından bulduğu golle farkı 1’e indirdi.galibiyeti korumaya çalışan Türkoğluspor karşısında son sözü 49. dakikada gecenin çalışkan ismi Emir söyledi ve karşılaşma beraberlikle sonuçlandı..
Türkoğluspor’da Mehmetcan attığı 2 gol ve yaptığı 1 asist ile gecenin yıldızı oldu.
Çepni SK’da ise kaleci cihat yaptığı başarılı kurtarışlarla farkın daha da açılmasına izin vermedi ve takımını oyunda tutarak beraberlikte önemli rol oynadı.
Maçın Adamı: Mehmetcan İnce
Maçın Gümüş Adamı: Volkan
Maçın Kalecisi: Cihat
Maçın Defansı: Abdullah
Maçın Ortasahası: Mehmetcan İnce
Maçın Forveti: Volkan
Maçın Golü: Mehmetcan Çetintaş

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.