Türkoğluspor Rövanşı Aldı!

Gecenin maçında AntiLens ile Türkoğluspor takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Türkoğluspor takımının 3 0 üstünlüğü ile tamamlanan maçta kazanan 4 3 lük skorla Türkoğluspor takımı oldu ve rövanşı almış oldular.
Türkoğluspor takımı maça iyi başlarken rakibiyle oynadıkları ilk maça nazaran daha atak bir oyun sergilediler ve buldukları gollerle ilk yarıyı 3 0 gibi önemli bir skor avantajıyla tamamladılar. 2. yarıda skoru koruma içgüdüsüyle geriye yaslanan ekip kalelerinde çokça pozisyon verseler de bunları iyi bertaraf eden genç ekip sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi. İlk yarıda buldukları pozisyonları gole çevirmekte sıkıntı yaşamayan ekip 2. yarıda net pozisyonlar bulmalarına rağmen bunlardan sonuç almakta zorlanınca farkı da açamadılar. Mehmetcan attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynarken Volkan da ileri uçta oldukça istekliydi, rakip savunmayı oldukça zorladı ve maçı da 1 golle tamamladı. Kalede görev yapan Mert ise kurtarışlarıyla takımını ayakta tuttu.
Antilens Forza Slimani takımı ise yedikleri değil atamadıkları gollerle maçı kaybettiler diyebiliriz. İlk yarıya kötü başlayan ekip kaçırdıkları gollerin akabinde dönen toplarda rakibe kontra atak şansı verirken bu da kalelerinde goller görmelerine sebep oldu. İlk yarıda 3 0 geriye düşmelerine rağmen oyundan düşmeyen ekip net pozisyonlar bulsalar da ilk yarıda gol atma başarısı gösteremediler. 2. yarıda daha atak bir oyun sergilemelerine karşın yine gol bulmakta zorlanan ekip dünyaları kaçırırken özellikle kaptan Slimani isminin hakkını verdi ve bir çok elverişli pozisyondan sonuç alamadı. Osman savunmada çoğu kez yanlız kalsa da son bölümlerde attığı 2 golle farkı azaltan isim oldu. Selim orta alanda çok mücadele ederken Harun da savunmadan etkili bindirmeler yaptı.
Maçın Adamı: Mehmetcan
Maçın Gümüş Adamı: Volkan
Maçın Kalecisi: Mert
Maçın Defansı: Enes
Maçın Ortasahası: Mehmetcan
Maçın Forveti: Volkan
Maçın Centilmeni: Yusuf
Maçın Golü: Osman