Torulspor Yarı Finalde!

İlk çeyrek final müsabakasında Kayadibi Gençlik ile Torul takımları karşı karşıya geldi. Bol karambolün olduğu maçta Torul takımı zorda olsa gülen taraf oldu.
Kazanma Faktörleri
Maça adeta kalelerinde gol görerek başlayan ekip oyundan düşmeyerek beraberliği sağladı. Maçta 2 kez geriye düşseler de oyun disiplininden kopmayan ekibin maçı kazanmasında ki en büyük payda kaçtan kopmamalarıydı. Takımı adeta savaşan kaleci Muhammed inanılmaz kurtarışlar ile yıldızlaştı. Musa savunmada arkadaşlarını kapatan isimdi ve oldukça etkiliydi. Şaban ise bitmez tükenmez kondisyonu ve oyun tekniği ile göz doldururken maçın asıl yıldızı Murattı takımının bütün gollerini atan isim bitiriciliği ile yarı finaldeki rakiplerine adeta korku saldı.
Kaybetme faktörleri
Kayadibi Gençlik takımı maça çok iyi başlayıp maçta 2 kez öne geçmeyi başarsa da skoru korumayı beceremediler ve kaçta ilk defa son dakikalarda geriye düşünce biraz oyundan düşseler de maçın son dakikalarında yüzde yüzlük gol pozisyonlarını ve karambolleri hole çeviremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Takımın bu maçtaki en önemli isimleri Kaleci Güray ve Hüseyin’di Güray 3 gol kalesinde görse de en az 10 tane yüzde yüzlük gol pozisyonlarını engelleyerek takımını oyunda tutsa da yenilgiyi engelleyemedi. Hüseyin ise takımının en efektif ismiydi. Takımı açına bir çok gol pozisyonu yaratsa da takım arkadaşlarından beklediği performansları aşamayınca Kayadibi takımı adına çeyrek finalde elenmek kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Murat
Maçın Gümüş Adamı:Hüseyin
Maçın Kalecisi:Güray
Maçın Defansı:Musa
Maçın Ortasahası:Şaban
Maçın Forveti: Murat
Maçın Golü:Hüseyin
Maçın Centilmeni: Ahmet