Torulspor Rakip Tanımadan Devam Ediyor!

Maçın Adamı:Şaban
Maçın Kalecisi:Muhammet
Maçın savunmacısı:Mustafa
Maçın Ortasahası:Turgay
Maçın Forveti:Şaban
Maça Torunlar takımının başlama vuruşu ile başladı. Maça çok hızlı baslayan torunlar daha ilk atakta Şaban’nın attığı şık gol ile 1-0 öne geçti. Parma takımı ise daha daha maça alışamadan geriye düştü. Fakat ilerleyen dakikalarda kendilerini toparlasalar da etkisiz atakları ile skoru eşitleyemediler. 5. dakikada Parma takımı atağa çıkarken Yusuf topu kaptırdı. Çok hızlı bir şekilde kontra atağa çıkan Torullar takımından Turgay takımının 2.golünü atarak farkı 2’ye çıkardı. Bu dakikadan sonra Torullar takımı biraz daha temkinli oynayarak skoru tutmaya çalıştı. Parma ise farkı azaltmak için ataklarını sıklaştırdı. Parma takımı bir çok gol pozisyonuna girse de bir türlü aradıkları golü bulamadı. 2 takımda ilk yarının kalan dakikalarında bolca pozisyon yakalasa da 2 takımda son vuruşlarda etkili olamayınca ilk yarı Torullar takımının 2-0 üstünlüğü ile geçildi. 2.yarıya Parma takımı başladı. Fakat ilk yarıda olduğu gibi Torullar 2.yarının ilk dakikasında skoru 3-0 yaptı. Bu dakikadan sonra baskısı iyice arttıran Parma takımı baskının sonucunda Yusufun uzaktan şutu ile farkı 2’ye düşürdü. Parma farkı azaltmak için rakip kalede baskı yapsa da ceza sahasına girmekte zorlanıyordu. Torullar ise farkı koruyarak kontra ataklar ile temkinli bir şekilde skora gitmek istiyordu.
Torullar
Maça çok hızlı bir giriş ile öne geçerek maçın son dakikasına kadar üstünlüğünü koruyan takım 2.yarıda fark 1’e düştüğünde rehavete kapılmayarak aynı oyunlara devam ederek zorlu maçta galip gelmesini başardı. Kalede Muhammet görev aldı. Maç boyunca çok iyi bir maç çıkaran Muhammet yaptığı kurtarışlar ile maçı takımına getiren isimdi. Savunmada Ahmet, Mustafa ve Hasan 3’lüsü görev aldı. Çok iyi maç çıkaran 3’lü mükemmel bir maç çıkardılar. Ahmet savunmada ki çakılı isimdi ve takımı adına herşeyi verdi ve hatasız oynadı. Hasan zaman zaman hücuma çıksa da genelde savunmadaydı ve oldukça etkili bir maç çıkardı. Mustafa ise hem savunmada hem de hücumda oyunun her 2 yönünde herşeyi yaptı ve galibiyetin mimarlarındandı. Orta sahada Osman ve Turgay 2’lisi görev aldı. Xavi ve Inıesta gibi olan 2’li çok iyi oynadılar. Osman hem savunmada hem de hücumda takımını bir maestro gibi yönetti. Turgay ise takımının gol yükünü çeken isimlerden biriydi ve mükemmel bir maç çıkardı. Forvette ise Şaban görev aldı. Şaban ilk dakikalarda attığı goller ile maçı kopartan isimdi. Sonraki maçlarda Torullar takımına başarılar dileriz.
Parma
Maça adeta 1-0 geride başlayan Parma takımı beraberlik için bir çok atak yapsa da yaptığı atakların çoğu cılızdı ve bir türlü skora gidemediler hal böyle olunca atamayana atarlar şeklinde devam eden maçta istediği sonucu elde edemeyen Parma takımında kalede Mehmetcan görev aldı. Refleksleri iyi olan Mehmetcan bazı pozisyonlarda geç kalınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Savunmada Osman, Fatih ve Ahmet 3′ lüsü görev aldı. Uyumları iyi olan 3’lü ilerde oynayan oyuncuların kurbanı oldu. Osman savunmadan daha çok hücumsal oynasa da savunmada da elinden geleni yaptı. Ahmet savunmanın çakılı ismiydi. Takımı için her seyi yapsa da yenilgiyi engelleyemedi. Fatih ise takımı adına her şeyi yaptı. Savunmada hücumda her yerde oynayan Fatih çok iyi oynasa da takım arkadaşlarına genelde bağırarak onların oyundan düşmesine neden oldu diyebiliriz. Orta sahada Yusuf ve Cihat görev aldı. Zaman zaman iyi bir oyun sergilese de bu 2’li genelde ileride kaldı. Yusuf takımımın en hırslı ismiydi. Oldukça teknik olan isim güzel bir gol atsa da yenilgiyi engelleyemedi. Cihat ise ileride bütün toplara koştu ama karşı takımın savunması karşısında etkisiz kaldı. Forvette İsmail görev aldı. Maça forvette başladı ilerleyen dakikalarda taktiksel olarak savunmaya geçen İsmail savunmaya geçince takımı adına daha etkili oldu.