TMG Güvenlik Maçı İlk Yarıdan Kopardı!

Günün ilk ve tek maçında Tmg Güvenlik İle Çernobil takımları karşı karşıya geldi. Tmg takımı maça çok hızlı bir giriş yaparken 6.dakikada 3-0 öne geçmeyi başardı. Çernobil takımı ilerleyen dakikalarda maça dengeyi getirse de ilk yarıyı Tmg takımı 6-1 skor ile önde tamamladı. 2.yarı Tmg takımı oyundan düşerken Çernobil takımı farkı 2’ye kadar düşürse de devamını getiremedi ve maçı Tmg Güvenlik takımı 7-5 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça iyi başlayan Tmg Güvenlik rakibe nefes aldırmadan attığı goller ile farklı bir skor ile öne geçerken ilk yarıyı 6-1 skor ile önde tamamladı. 2.yarı oyun disiplininden kopan Tmg takımı kalecisi sayesinde skoru korumayı başarırken maçı net bir skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Mete refleksleri ile dikkat çekerken mükemmel bir maç çıkardı. Kalesinde devleşen Mete kurtarışları ile takımının rahat bir maç çıkarmasını sağladı. Savunmada Hakan ile Yunus’un uyumları çok iyiydi. Hakan zaman zaman hücuma da katkı verirken Yunus ise savunmada çakılı oynayan isimdi ve rakibe adeta nefes aldırmadı. Maçın en çok top kesen ismi olan Yunus performansı ile büyük beğeni topladı. Hücumda bir çok yetenekli ayağa sahip olan ekipte Çağdaş hem savunmada hemde hücumda çok fazla efor sarf ederken kritik pasları ile takım arkadaşlarını beslerken takımını ateşleyen isimlerden biriydi. Oğulcan ise tekniği ve oyun görüşü ile fark yaratırken ince bilek hareketleri ile rakiplerini egale etti. Forvette görev alan Muhammed fiziği ile dikkat çekerken hızı ve bitmek bilmeyen enerjisi ile sahada basmadık yer bırakmadı. Bitiriciliği ile maçı koparan Muhammed rakibi en çok zorlayan isimdi. Sadece işini yapan Muhammed kendisine faul yapılsa da tepki göstermezken rakip oyunculara da oldukça centilmen yaklaşarak gönüllerde yer etti. Tecrübeli rakibi karşısında ilk dakikalardan skor üstünlüğünü elini alan Tmg Güvenlik maçın sonuna kadar skor üstünlüğünü koruyarak maçı kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça ısınamadan kalesinde goller gören Çernobil takımı ilk yarı bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamazken ilk yarıyı 6-1 skor ile geride tamamladı. 2.yarı daha atak bir görüntü çizen ekip farkı azaltmayı başarsa da bir türlü beraberliği yakalayamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Savunmada biraz anlaşmazlıklar yaşayan ekipte Volkan savunmayı toparlamaya çalışan isimdi. Fakat takım arkadaşları ile anlaşamadı. Hücumda ilk yarı bir türlü sonuca gidemeyen ekip 2.yarı açılırken Mustafa kalede başlayan isimdi. İlk yarı kalesinde beklenen performansı sergileyemeyen Mustafa 2.yarı oyuna girince oyunun akışını değiştirse de oyuna girmesi çok geç oldu ve performansı yenilgiyi engellemeye yetmedi. İleride uzaktan şutlar ile etkili olmaya çalışan ekipte Abdülkerim takımının dinamosu gibiydi. Elinden geleni yapan Abdülkerim orta sahada çok yalnız kaldı. Forvette görev alan Naim takımının 3 golüne imza atarken çok fazla gol kaçırdı. İlk yarı istediği atakları gerçekleştiremeyen ekip 2.yarı iyi bir reaksiyon gösterse de yeterli olmadı ve sahadan yenilgi ile ayrıldı.

Maçın Adamı:Muhammed
Maçın Gümüş Adamı:Mete
Maçın Golü:Oğulcan
Maçın Kalecisi:Mete
Maçın Savunması:Yunus
Maçın Orta sahası:Çağdaş
Maçın Forveti:Muhammed
Maçın Centilmeni:Muhammed