Texas Kazansa Da Alacaat’ta Gruptan Çıktı!

Master Cup D grubunda 3.hafta maçında liderlik için sahaya çıkan Alacaat ile Texas City takımları karşı karşıya geldi. Maçta uzun süre eşitlik bozulmazken ilk golü Alacaat takımı buldu. İlk yarının son dakikalarında skor eşitlendi ve ilk yarı berabere bitti. 2.yarı baskılı başlayan Texas City takımı art arda goller ile öne geçmeyi başardı ve maçı Texas City takımı 5-2 skor İle Kazanarak grubu lider bitirmeyi başardı, Alacaat ise 2.olarak gruptan çıktı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Texas City takımı ilk yarı geriye düşse de ilk yarıyı beraberlik ile tamamlamayı başardı. 2.yarı baskılı ve riskli bir oyun ortaya koyan ekip zor da olsa Galibiyete ulaştı ve grubu lider olarak tamamladı. Kalede görev alan Oğuzhan kalesinde devleşirken kurtarışları ile takımını oyunda tuttu. Refleksleri çok iyi olan Oğuzhan topu oyuna çok iyi soktu. Savunmada çok uyumlu olan ekipte herkes birbirinin açıklarını kapatırken kademe anlayışı çok iyiydi. Savunmada görev alan Şerif savunmanın bel kemiğiydi. Rakibin neredeyse her atağına ayak uzatan Şerif mücadelesi ile rakibi yıldırdı. Bünyamin ise arkaya atılan topları süpürürken  İleride tam bir takım oyunu sahaya yansıtan ekipte Yaşar takımın dinamosu gibiydi, sahada basmadık yer bırakmayan Yaşar hırsı ile takımını ateşlerken oyun görüşü ile rakibi çözen isimdi. Emre ise rakibi orta sahada karşılarken rakibin rahat oyun kurmasını engelledi. Sunay takımının en olgun ismi olurken tecrübesi ile takımına seviye atlattı.Forvette görev alan Volkan pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Maç boyunca fırsatçılığını konuşturan Volkan girdiği pozisyonları çok iyi değerlendirdi ve attığı 3 golle takımını liderliğe taşıdı.

Kaybetme Faktörleri

Maça gruptan çıkmayı garantileyerek rahat bir şekilde çıkan Alacaat takımı rakibi tarttıktan sonra baskısını arttırarak öne geçse de ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı oyundan düşen Alacaat takımı maçı 3 fark ile kaybetse de gruptan çıkmayı başardı. Kalede görev alan Mücahit uzun bir aranın ardından kaledeki yerini alırken kurtarışları ile farkın açılmasını engelledi. Savunmada zaman zaman kopukluklar yaşayan ekipte Emre Aşık her zamanki gibi savunmayı toparlayan isimdi. Hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çeken Emre Aşık performansı ile parmak ısırttı. Semih bugün oyunda görev alırken kalede sergilediği performansı oyun içinde sergileyemedi. İleride bireysel bir oyun sergileyen ekipte Eray tekniği ile dikkat çekerken hırsı ile takımı ateşlemeye çalışan isimdi. Sinan ise hem savunmada bende hücumda elinden geleni yaparken Emre Cengiz ise takımının en diri ismiydi. Emre Cengiz tekniği ile rakiplerini çok kolay egale ederken takım arkadaşlarını maç boyunca besledi. Bugün kadroda yer alan Halil ise forvette Ali Rıza’yı aratırken girdiği gol pozisyonlarını hoyratça harcadı. Maçtan önce gruptan çıkmayı garantileyen ekip bunun verdiği rahatlık ile yenildi.

Maçın Adamı:Volkan
Maçın Gümüş Adamı:Yaşar
Maçın Golü:Volkan
Maçın Kalecisi:Oğuzhan
Maçın Savunması:Şerif
Maçın Orta sahası:Yaşar
Maçın Forveti:Volkan
Maçın Centilmeni:Emre Aşık