Terminal Çıkışta!

Cesse halısaha ligi açılış liginde günün son maçında Terminal takımı ile ligin çiçeği burnunda takımı Fight Club takımları karşı karşıya geldi oldukça centilmen olan 2 ekibin maçında 6-5’lik skor ile maçı kazanan ekip Terminal takımı oldu.
Kazanma Faktörleri
Maça oldukça iyi başlayan Terminal takımı maç boyunca oyunun kontrolünde ellerinde tuttu ve maçın temposunu belirlediler zaman zaman rakibin genç ve diri olması Terminal takımını zorlasa da tecrübeleri ile skoru tutmayı başaran ekip sahadan galibiyet ile ayrılmasını bildiler. Bugün ilk defa kalede görev alan Serkan yaptığı kritik kurtarışlar ile takım arkadaşlarından alkış aldı. Rahmi savunmanın bel kemiğiydi. bir çok pozisyonu engellemeyi başaran Rahmi rakibin bir çok pozisyonunu başlamadan bitiren isimdi. Murat ve Gökhan 2’lisi ileride oldukça etkiliydi. Gökhan fiziğini çok iyi kullanarak çoğu pozisyonda rakiplerine üstünlük sağlayarak takımına pozisyonlar yarattı. Murat ise takımının ve maçın en etkili ismiydi. Etkili bir maç çıkaran uzaktan attığı şutlar ile dikkat çekerken attığı 4 gol ile de maçın kaderini belirleyen isimdi. Sonraki maçlarda Terminal takımına başarılar dileriz.
Kaybetme Faktörleri
Ligdeki ilk maçlarını kazanan ve 2.maçlarına da galibiyet parolası ile çıkan Fight Club takımı ilk maçına göre rakibin daha dişli ve disiplinli oynaması sebebiyle oldukça zorlandı. Rakibini maç boyunca geriden takip eden ekip zaman zaman skora gidebilecekleri pozisyonlar yakalasa da bu pozisyonlarda son vuruşlarda becerikli olamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede Onur iyi bir performans sergilese de yediği bir kaç goldeki yaptığı basit hatalar takımını maç içinde oldukça etkiledi. Savunmada görev alan Murat savunmada oldukça fire verdi. rakiplerine tekte giren Murat arkasında büyük boşluklar verdi. Günün başarısız isimlerinden biride Ertuğruldu ileride rakibe göre ağır kalan Ertuğrul kendisine atılan topları ezdi desek yeridir. Takımı adına en iyi performansı sergileyen isimlerden biri Osman’dı. diyebiliriz. Osman attığı 2 gol ile takımını maçın içinde tutsada takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. Mustafa ise fark 4’e çıktıktan sonra son 4 dakikada 3 gol atsa da beraberlik için zaman kalmamıştı. Sonraki maçlarda Fight Clup takımına başarılar dileriz.
Maçın Adamı:Murat
Maçın Gümüş Adamı:Serkan
Maçın Kalecisi:Serkan
Maçın Defansı:Rahmi
Maçın Ortasahası:Serkan
Maçın Forveti: Murat
Maçın Golü:Murat
Maçın Centilmeni:2 ekipte oldukça centilmendi.