Tayfa Sonradan Açıldı!

Gecenin son maçında Türkoğlu Spor ile Tayfa takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan 6-5 lik skor ile Tayfa takımı oldu.
Kazanma Faktörleri:
Tayfa takımı maça iyi başlamasalar da ilerleyen bölümlerde çok net pozisyonlar buldular bu pozisyonları Ömer Faruk ile gole çeviren ekip maçı 6-5 kazandılar. İlk yarı 3-0 yenik duruma düşmelerine rağmen 2. Yarıda rakibi çözmeleri ve daha iyi kordine olmaları maçı kazandırdı diyebiliriz. Rakibin genç ve yorulmak bilmeyen oyuncularına rağmen güzel savunma yapan Tayfa takımı ileri uçta da istedikleri gibi topla oynayınca maçtan galip ayrıldılar.
Kaybetme Faktörleri:
Türkoğlu Spor takımı bu akşam iyi hücum yapsa da savunmanın arkasına çok top sarkıttılar ve kalelerinde çok fazla pozisyon verdiler. İlk yarıdaki oyunlarını ikinci yarıda devam ettirebilselerdi bu maçtan mağlup ayrılmazlardı. Son toplarda istediklerini yapamayan ekip maçtan hiç kopmadı. İkinci yarının ortalarında maçı çevirmek için çok çaba gösterseler de çabaları yetersiz kaldı. Bunun dışında orta alanı çoğu zaman boş bırakan ekip , kanatları iyi kullansalar bile rakibin savunmasını aşamayınca galibiyeti kaçırdılar.
Öne Çıkan İsimler:
Tayfa takımından Ömer Faruk sağ kanattan sert şutlarıyla attığı gollerle galibiyette büyük rol oynarken maçı 3 golle tamamladı, Ersel ve Ahmet gösterdikleri performansla takımını galibiyete taşıdı , Şerif ise defansta birçok pozisyonda rakibin pozisyona girmesini engelleyen isim oldu.
Kalede Celalettin iyi bir maç çıkardı .
Türkoğlu Spor takımında ise Mehmetcan etkili oyununu golle süsleyemese de gecenin en istekli oyuncularından biriydi . Mert attığı güzel gol ile kendini gösterdi.
Maçın Adamı: Ömer Faruk
Maçın Gümüş Adamı: Ahmet
Maçın Kalecisi : Celalettin
Maçın Defansı: Şerif
Maçın Ortasahası: Ömer Faruk
Maçın Forveti: Ersel
Maçın Golü: Mert
Maçın Centilmeni : Mehmetcan