Tayfa Sonradan Açıldı!

Gecenin son maçında Tayfa ile Alemdar City takımları karşı karşıya gelirken maç boyunca oyun kontrolünü elinde tutan Tayfa takımı sahadan 6 3 lük skorla galip ayrıldılar ve 4 puanı ceplerine koydular.
Kazanma Faktörleri :
Tayfa takımının özellikle hücum hattı bu akşam çok verimli bir performans sergilerken rakip kalede çok etkili oldular ve çok net pozisyonlar buldular. İlk bölümlerde farkı açamasalar da son bölümlerde peş peşe buldukları gollerle farka koştular ve istedikleri galibiyeti aldılar. Savunmada çok da zorlanmaya ekip genel olarak takım halinde atak yaparken son bölümde rakibi iyice bunalttı ve golleri ardı ardına buldu. Ömer attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Talha ve Ahmet de orta alanda çok çalışkanlardı.
Kaybetme Faktörleri :
Alemdar Ciddi aslında iyi savunma yapsa da 3. bölgede çok da etkili olamadılar ve birçok pozisyonda kaleye yaklaşmadan uzaktan şutlarla kendi ataklarını anlamsız şekilde sonlandırdılar. Önceki maçlarda yapmış oldukları 2 ye 1 leri yaptıkça rakip kalede tehlikeli olan ekip 2. yarıda skora denge getirse de kalelerinde gördükleri gollerle oyundan düştüler ve sahadan 6 3 lük skorla mağlup ayrıldılar. Kaybetme sebebi yedikleri değil atamadıkları gollerdi ki rakip kalede daha etkili olabilselerdi sahadan en az 1 puanla ayrılabilirlerdi.
Maçın Adamı : Ömer Faruk
Maçın Gümüş Adamı : Talha
Maçın Kalecisi : Veysel
Maçın Defansı : Şerif
Maçın Orta Sahası : Talha
Maçın Forveti : Ömer Faruk
Maçın Golü : Ömer Faruk
Maçın Centilmeni : Ahmet