Tayfa Son Dakika Golüyle Güldü!

Gecenin maçında Kaybedenler Kulübü ile Tayfa takımları karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikaları soğuk hava sebebiyle iki takımın da maça ısınamamasına paralel durgun bir oyunla geçti ve her iki tarafta da basit pas hataları göze çarptı. 10. dakikadan sonra daha hareketli bir maç izlenirken Tayfa takımı topla iyi oynasa da rakip kalede yeteri kadar pozisyon bulamadı ve skor üretmekte zorlandı. Kaybedenler Kulübü bir önceki maça bakışla çok tutuk bir oyun sergilese de ilk yarıda golleri bulan taraf oldu ve devreyi 2-0 önde tamamladı. 2. yarıda Tayfa takımı daha etkili bir oyun sergilerken rakip kalede net pozisyonlar buldular fakat son vuruşlarda şanssız bir maç geçiren ekip skor üretmekte zorlandı. Kaybedenler Kulübü de çok net pozisyonlardan sonuç alamazken son bölümlerde savunmada kritik hatalar yapmaya başladılar ve buna paralel kalelerinde goller görüp 45. dakikaya 2 2 lik skorla girdiler. Son dakikada trajedik bir golle sahadan 3 2 mağlup ayrılan Kaybedenler Kulübü hiç de hesapta olmayan bir mağlubiyetle sahadan ayrıldılar.
Kaybedenler Kulübü bir önceki maça bakışla çok tutuk bir oyun sergilemesine karşın ilk yarıda skoru eline almayı başardı. Orta alandaki en etkili silahlarından Emre’nin sakatlanıp kaleye geçmesi hücum güçlerini azaltırken buna rağmen rakip kalede net pozisyonlar bulmayı başardılar. Son bölümlerde kalabalık ataklar yapan ekip savunmada boşluklar verince goller yediler ve maçtan da mağlubiyetle ayrıldılar. Takımda Murat ve İlter yine çalışkan bir maç geçirirken çok top kestiler genel anlamda başarılı bir maç çıkardılar. Mesut orta alanda çalışkan bir maç geçirirken pas trafiğinde etkin bir rol oynadı, Yunus da savunmada oldukça çalışkandı. Emre kalede iyi bir maç çıkarırken son yediği golde dalgınlığı pahalıya patladı, Hikmet ise oyuna geçtiğinde takıma hareketlilik getirdi, Hasan hücum hattında net pozisyonlar bulmasına rağmen istekli oyununa rağmen son vuruşlarda çok şanssızdı.
Tayfa takımı maça iyi başlamasına ve iyi pas yapmalarına rağmen rakip kalede istedikleri pozisyonları bir türlü bulamadılar. İyi Şutörleri olmasına karşın ilk yarıda yeteri kadar şut çekmeyen ekip 2. yarıda şut çekmeye başladılar ve gelen gollerle de maça ortak oldular. Son dakikada gelen piyango golü ikramını geri çevirmeyen ekip Onur’un fırsatçılığıyla öne geçmeyi başardılar ve ilk maçlarından galibiyetle ayrılıp 3 puanı hanelerine yazdırdılar. Genel anlamda iyi pas yapan ekipte ikili savunmada Celalettin ve Şerif iyi mücadele ederlerken Şerif’in son bölümlerde rakip sahadaki baskısı presi takımı da ateşledi, bu da golleri ve galibiyeti getirdi. Burak kalesinde önceki sezonlardaki gibi üst düzey bir performans sergilerken takımını maç boyunca ayakta tuttu. Orta alanda Ahmet ve Ömer Faruk çok koştular iyi mücadele ettiler, etkili paslaşmalarla rakip kalede tehlikeli oldular. Askerden yeni gelen Ersel istekli oyunuyla beğeni toplarken Onur yorgun bir görüntü sergilemesine rağmen iyi pas yaptı ve attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynadı.
Maçın Adamı: Ömer Faruk
Maçın Gümüş Adamı: Onur
Maçın Kalecisi: Burak
Maçın Defansı: Şerif
Maçın Ortasahası: Ömer Faruk
Maçın Forveti: Ahmet
Maçın Golü: Ahmet
Maçın Centilmeni: Şerif