Tayfa Seri Peşinde!

Gecenin 2. maçında Tayfa ile Gümüş Gençlik takımları karşı karşıya gelirken maçın geneli dengede geçse de Tayfa takımı ilk yarısını 1 0 önde tamamladığı maçın son bölümlerinde farka koştu ve sahadan 8 0 gibi farklı bir skorla galip ayrılarak uzun bir aranın ardından üst üste 2. galibiyetlerini aldılar.
Kazanma Faktörleri:
Bugün kazanmayı çok isteyen bir takım görüntüsü veren Tayfa takımı her mevkide üst düzey mücadele verirken Tevfik’in de takıma katılmasıyla hücum hattından daha etkili oldular, Hüseyin’in de savunmaya katılmasıyla geride de daha derli toplu bir görüntü sergilediler. İlk yarıda rakibe ilk 20 dakikada pozisyon vermeyen ekip hücumda etkili ataklarla gol ararken 2. yarıda rakibin de oyundan düşmesini fırsata çevirip farka koştu. Celalettin 2. yarıda etkili bindirmelerle galibiyette büyük rol oynarken adeta patlama yaptı ve 3 golüyle gecenin parlayan yıldızı oldu. Orta alanda Tevfik ile Ahmet büyük uyum içinde oynarken ikili geceyi 2 şer golle tamamladı, takım mücadele edince Şerif’in de takımı motive etmesine gerek kalmadı ve kaptan Şerif de savunmada başarılı bir maç çıkardı, Hüseyin savunmaya ciddi katkı sağlarken gecenin en başarılı isimlerinden biriydi.
Kaybetme Faktörleri:
Gümüş Gençlik takımı maça istediği gibi başlayamazken özellikle hücum hattında çok etkisizdiler ve ilk 20 dakikada pozisyon dahi üretemediler. Sakatlanan Yasin’in yerine oyuna dahil olan Onur takıma hareketlilik getirirken daha atak bir oyun oynamaya başladılar ve pozisyonlar da ürettiler. İlk yarıda yedikleri frikik golünün dışından kalelerinde çok pozisyon verseler de Mustafa’nın başarılı performansıyla ayakta duran ekip 2. yarının başında skor 1 0 ken net bir pozisyondan sonuç alamadı ve maçın kırılma noktası bu andı. Bunun ardından yenilen peş peşe gollerle açılan farkı önleyemeyen genç ekip sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Alınan mağlubiyette en büyük etken geride çok kalabalık durmalarıydı ki çoğu zaman 4 lü savunma yaptıkları için ve de ileriye destek vermedikleri için hücumda çoğalamadılar, pozisyon üretmekte çok zorlandılar. Buldukları pozisyonlardan da sonuç alamayınca maça ortak olamayan ekip iyi mücadele etseler de bu mücadele puan için yeterli olmadı. Oyuna sonradan dahil olan Onur takıma dinamizm getirirken kaleci Mustafa takımda en ön plana çıkan isim oldu diyebiliriz.
Maçın Adamı : Celalettin
Maçın Gümüş Adamı : Tevfik
Maçın Kalecisi : Burak
Maçın Defansı : Hüseyin
Maçın Orta Sahası : Tevfik
Maçın Forveti : Ahmet
Maçın Golü : Celalettin
Maçın Centilmeni : Mustafa