Tartışmalı Maçı Geçit United Kazandı

Günün ilk maçında Green Boys ile Geçit United takımları karşı karşıya geldi. Maça Green Boys takımı baskılı başlarken Burak ile açılışı yapan Green Boys öne geçmeyi başardı. İlerleyen dakikalarda oyuna ortak olan Geçit, Yunus ile skoru eşitledi ve ilk yarı berabere bitti. 2.yarı Geçit takımı baskılı başlarken kaptan Ahmet takımını öne geçirmeyi başardı. Maçın son anlarında oldukça baskılı bir oyun sergileyen Green Boys takımı kaleci Fırat’ı bir türlü geçemezken Geçit takımı kontra atak ile farkı 2’ye çıkarmayı başardı ve maç 3-1 Geçit takımının üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın son anlarında çıkan kavgaya karışan sporcular ile ilgili son kararı ceza kurulunun görüşü ile belirlenecektir.

Kazanma Faktörtleri
Maça savunmada başlayan ekip geriye düşse de ilk yarıyı beraberlik ile kapatmayı başardı ve 2.yarı ortaya koydukları etkili oyun ile galibiyete ulaştılar. Kalede görev alan Fırat maçın yıldızıydı. Çok iyi bir performans ortaya koyan Fırat refleksleri ile dikkat çekerken kurtarışları ile takımını önde tutan isimdi. Savunmada oldukça uyumlu olan ekipte Celal savunmanın bel kemiğiydi. Hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çeken İbrahim müdaheleleri ile bir çok pozisyonu engelledi. İleride etkili oyuncuları ile sonuca gitmeyi başaran ekipte Yunus attığı goller ile takımını maça ortak ederken bitiriciliği ve tekniği ile göz doldurdu. Takımın Kaptanı olan Ahmet ise oyunun her 2 yönünde elinden geleni yaparken sahada basmadık yer bırakmadı. Maçta zorlansa da skoru koruyan ekip maçı kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça gol ile başlayan ekip skoru koruyamayınca ilk yarı eşitlik ile geçildi. 2.yarı şok bir gol ile geriye düşen Green Boys takımı beraberlik için bir çok gol pozisyonu yakalasa da bunları değerlendiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Onur bir çok pozisyonda klas kurtarışlara imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Samet savunmada yaptığı kritik müdaheleler ile dikkat çekerken zaman zaman ileriye de yardım etti. Hücumda bal yapmayan arı gibi olan ekipte Oktay tekniği ve hızı ile dikkat çekerken uzaktan vurduğu şutlardan sonuç çıkaramayınca skora etki yapamadı. Takımın tek golüne imza atan Burak ise takımının ataklarını yönlendirirken takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. İlk yarı öne geçmeyi başaran ekip rehavete kapılınca geriye düştü ve yenildi.

Maçın Adamı:Fırat
Maçın Gümüş Adamı:Yunus
Maçın Golü:Ahmet
Maçın Kalecisi:Fırat
Maçın Savunması:Celal
Maçın Orta sahası:Ahmet
Maçın Forveti:Yunus
Maçın Centilmeni:Fırat