Süvariler Sonunda Galip

Günün son maçında Çarşambaspor ile Süvariler takımları karşı karşıya geldi. Maç çok zevkli başlarken açılışı Fatih yaptı ve Süvariler takımını öne geçirdi. İlk yarı kıran kırana bir mücadeleye sahne olurken Süvariler takımı ilk yarıyı 3-1 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı Çarşambaspor beraberlik için yüklense de Süvariler takımı skoru çok iyi değerlendirerek maçı 5-3 kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça efektif başlayan Süvariler erken buldukları gol ile öne geçmeyi başarırken ilk yarı kalelerinde golü görse de ilk yarıyı 2 farkla önde tamamlamayı başardı. 2.yarı rakibin baskısı ile karşılaşsalar da skoru korumayı başaran ekip maçı 5-3 kazanmasını bildi. Kalede görev alan Kemal refleksleri ile dikkat çekerken takımını önde tutan isimdi. Savunmada çok fazla efor harcayan ekipte savunma kurgusu çok iyiydi. Mehmet savunmanın bel kemiği olurken maç boyunca savunmasını bir an olsun terk etmedi ve çok kritik müdahalelerde bulundu. İleride güzel bir oyun ortaya koyan ekipte Ömer takımın ataklarını şekillendirirken takım arkadaşı Fatih’i maç boyunca besledi. Fatih ise bitiriciliği ile fark yaratırken pozisyon bilgisi ile göz doldurdu. Takımının skor yükünü çeken Fatih oldukça etkili bir maç çıkardı. İlk dakikadan itibaren oyun disiplininden kopmayan Süvariler takımı galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça etkili başlasalar da hiç beklemedikleri bir anda kalelerinde golü gören ekip art arda goller ile farklı geriye düşse de ilk yarıyı 3-1 geride tamamladı. 2.yarıda rakibin skora yönelik bir oyun sergilemesi nedeniyle bir türlü beraberliği yakalayamayan ekip 5-3 yenilmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Mustafa bir kaç pozisyonda klas kurtarışlara imza atsa da yediği bir kaç golde bariz hatası vardı. Savunmada çok yorulan ekip çok çabuk oyundan düşerken Murat savunmada ayakta kalan kişiydi, çoğu pozisyonda takım arkadaşlarının hatasını telafi etmeye çalışan Murat genel olarak yalnız kaldı. İleride zaman zaman etkili olan ekipte Fatih takımını umutlandıran gole imza atarken maç boyunca bir çok pozisyonu harcadı. Mücahit ise 2.yarı takımını ayakta tutmaya çalışırken takım arkadaşlarından beklediği yardımı alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Fatih
Maçın Gümüş Adamı:Ömer
Maçın Golü:Fatih
Maçın Kalecisi:Kemal
Maçın Savunması:Mehmet
Maçın Orta sahası:Ömer
Maçın Forveti:Fatih
Maçın Centilmeni:Mücahit