Spartak Boşkova Puanla Tanıştı!

Günün ilk maçında Yeşil Bursa takımı ile Spartak Boşkova takımları karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçta 2 ekipte öne geçmeyi başarsa da maçın sonunda önde olan ekip Spartak Moskova takımıydı ve maçı 6-4 kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan ekip bu gole santra vuruşundan Salih ile hemen karşılık vererek önce beraberliği sonra öne geçmeyi başardı. 2 farklı üstünlüğü alan ekip rakibine tekrar yakalandı ve ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı etkili oyununa devam eden ekip rakibinde oyundan düşmesi ile maçı 6-4 kazanmasını bildi. Kalede görev alan Erkut yaptığı kurtarışlar ve topu oyuna sokması ile etki ederken yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunma kurgusu iyi olan ekipte Emirhan savunmanın en dikkat çeken ismiydi. Yaptığı kritik müdahaleler ile rakibin hücumlarını başlamadan kesen isim iyi bir maç çıkardı. İleride tek toplar ile etkili güzel hücumlar yapan ekipte en çok dikkat çeken isim Salih oldu. Uzaktan çok iyi vuruşlar yapan Salihin ilk golü takımını maçta tuttu. Rakiplerini çok rahat geçen Salih maçı tek başına takımına kazandırdı desek yeridir, maçın yıldızı olan Salih ligi sarsacağını bu maçta gösterdi. Takım olarak çok iyi bir maç çıkaran ekip zorlu maçın sonunda kazanmasını bildi.
Kaybetme Faktörleri
Maça hızlı bir giriş yapan ekip öne geçmeyi başarsa da golün daha Sevincini yaşayamadan kalesinde golü gören ekip 2 farklı geriye düşse de ilk yarıyı beraberlik ile bitirmeyi başardı. 2.yarı zaman zaman oyundan düşen ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Ömer iyi bir kaleci olsa da bugün uzaktan yediği gollerde büyük hatası vardı. Savunma da zaman zaman güzel işler çıkaran ekip rehavete kapıldığı dakikalarda kalesinde golleri gördü. Savunma da en çok hata yapan isim Bayramdı, rakipleri tarafından çok kolay geçilen Bayram arkasında çok büyük boşluklar bırakması takımına zor anlar yaşattı. İleride uzaktan şutlar atan ekip içeri girmekte zorlandı. Abdullah takımının en efektif ismiydi. Takımı adına her şeyi ortaya koyan Abdullah takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Forvette görev alan Hakkı ise çok fazla gol pozisyonuna girse de bunları gole çevirmekte sıkıntı yaşayınca skora etki edemedi ve yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı: Salih
Maçın Gümüş Adamı:Yusuf
Maçın Kalecisi:Erkut
Maçın Defansı:Emirhan
Maçın Ortasahası:Salih
Maçın Forveti: Fatih
Maçın Golü:Salih
Maçın Centilmeni: Umut