Spartak Boşkova 2. Yarıda Açıldı…

Spartak Boşkova ekibi ilk bolümde daha atak bir oyun sergilerken iki topları direkten döndü. Kaleye çok şut çekmelerine rağmen kaleciyi geçemediler. Başarılı bir oyunda sergileyen ekip topunda daha fazla hakimi oldular. İyi paslaşmalar iyi bire birler yapan takım futbol adına herşey yaptılar. Oyunu hücumu kadar iyi taşıyan Ekip sadece son vuruşlarda son hamleler de zorlandılar. İlk bölümde skor avantajını eline almayı başaran ekip bu üstünlüklerini koruyamadılar ve 2-1 yenik duruma düştüler. Buna rağmen ilk yarı daki oyunun kontrolü genel olarak onlarda olduğunu söyleyebiliriz.
2. Yarıda oyuna ağırlığını koyan ekip özellikle Seçkin’in golleriyle maçı koparmasını bildi ve sahadan farklı galibiytle ayrıldı. Alınan galibiyette Seçkin’in golleri büyük rol oynarken Ömer de kurtarışlarıyla maça damgasını vurdu ve üst düzey performans sergileyerek takımını ayakta tuttu. Enes Yaşar ikilisi orta alanda yine çok iyi oyun kurarken Cihan ileri uçta çok istekliydi, Osman yine savunmayı çok iyi toparladı, Hakan da yerini çok terk etmedi.
Bross takımı daha çok savunmaya yaslanıp oyuna başlarken rakibin topla oynamasına izin verdi. Kontra ataklarla gol arayan Brosslar ilk bölümlerde gol yemelerine karşın oyundan çok düşmediler. Konta ataklarla etkili olan ekip ilerleyen dakikalarda da skor avantajını eline aldılar buna rağmen net pozisyonlardan sonuç alamadılar. İlk yarıda genel anlamda iyi savunma yaparak kontra toplarla gol arayıp başarılı bir performans sergilediler. Bross takımı ikinci yarıya net pozisyonlarla başlamasına rağmen skor üretmekte zorlandı ve bu yüzden maçı kaybettiklerini söyleyebiliriz. İlk yarıya göre daha az pozisyonlar bulan ekip çok net buldukları pozisyonları da cömertçe harcadılar. Performans olarakta ilk yarıya göre daha düşük bir performans sergileyen ekip daha çok savunmaya dönük oynadılar ve maçtan mağlubiyetle ayrıldılar.
Ekici orta alanda oyunu kuran isimdi. Başarılı bir performans sergilediğini de gösteren oyuncu buna rağmen kaleye etkili bir şut gönderemedi. Orta alanda Muaz etkili bir oyun sergiledi fakat oda gol atamadı. Özellikle ileri uçta oynayan oyuncuların skor üretememesi mağlubiyettin sebebini ortaya koyuyordu. Takımın en skorer oyuncusu defans oynayan Emre idi 2 gol atarak takımına çok büyük katkı sağladı. İleri de çok fazla şut çekemeyen ekip pozisyon bulsalar da bunları değerlendiremediler. Bunun dışında Berat defansta iyi bir performans sergilerken
kaleci Ahmet İlk yarıda özellikle iyi kurtarışlar yaptı. İkinci yarıda ise yapabileceği çok fazla bir şey yoktu.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.