Son Şampiyon Hızlı Başladı!

Gecenin 2. maçında son Şampiyon Doruk Sağlık ile Çernobil takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 2 2 lik eşitlikle sona eren maçta Doruk Sağlık takımı rakibin direncini kırıp sahadan 8 3lük skorla galip ayrıldılar.
Kazanma Faktörleri :
Doruk Sağlık maça atak bir oyunla başlarken henüz ilk bölümlerde oyunu rakip yarı alana yığmayı başardı fakat kalabalık atak yapmaları savunmada boşluk vermelerine sebep olurken bu boşluklar sebebiyle 2 1 yenik duruma düştüler, fakat devreyi 2 2 lik eşitlikle tamamladılar. 2. Yarıda baskılı oyunlarıyla rakibin direncini kıran ekip sahadan farklı galibiyetle ayrılırken sezona galibiyetle başladılar. Kadro yapılarıyla bu sezon da şampiyonluğun en ciddi adaylarından olduğunu gösteren ekip
Çernobil gibi tecrübeli bir ekibe karşı oldukça etkiliydiler. Özellikle hücum hattındaki zenginlik göze çarparken savunmada tecrübeli oyuncularıyla rakibe çok da pozisyon vermediler.
Kaybetme Faktörleri :
Çernobil takımı ise rakibin baskılı oyunu sebebiyle maça istedikleri gibi başlayamazken buna rağmen kontra toplarla 2 1 öne geçmeyi başardılar. Skoru koruyamayan ekip devreye 2 2 lik skorla girse de 2. Yarıda oyundan düştüler ve sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar. Rakibin baskılı oyununa ilk yarıda iyi direnen ekip 2. Yarıda savunma disiplinini elden bırakınca fark kaçınılmaz oldu. Rakibin özellikle hücum hattına karşı zorlanan ekip kondisyon eksikliğinin de ona çıkmasıyla maça tutunamadı. Buna rağmen 2. Yarıda net pozisyonlar bulan tecrübeli ekip bu pozisyonlardan gol çıkarabilseydi maça ortak olabilirdi fakat son vuruşlarda çok şanssızdılar.
Öne Çıkan İsimler :
Tarık attığı 5 golle yeni sezona da fırtına gibi başlarken galibiyette de büyük rol oynadı, yine Emre orta alanda oldukça başarılı bir performans sergilerken maçı da 2 golle tamamladı.
Maçın Adamı : Tarık
Maçın Gümüş Adamı : Emre
Maçın Kalecisi : Fırat
Maçın Defansı : Seçkin
Maçın Orta Sahası : Emre
Maçın Forveti : Tarık
Maçın Golü : Tarık
Maçın Centilmeni : Levent