Slimani Coştu Bi Kere!

Gecenin ilk maçında Filistin Rovers ile Ultra Gençlik takımları karşı karşıya gelirken Slimani’nin attığı ve kaçırdığı gollerle damgasını vurduğu gecede Filistin Rovers rakibini Slimani’nin 5 golüyle geçti ve 3. sıraya yükseldi.
Kazanma Faktörleri
Filistin Rovers rakibe göre daha tecrübeli olan taraftı ve bu tecrübesini de iyi kullanıp maçın başlarından oyunun üstünlüğünü eline aldı. İlk yarıyı 4 0 önde tamamlayan ekip 2. yarıda dünyaları kaçırınca farkı da çok açamadı ve sahadan buna rağmen 5 2 lik skorla galip ayrıldı. Tabi güç dengesi açısından çok da ölçü alınacak bir maç olmasa da bireysel anlamda Slimani lakaplı oyuncu Hüseyin attığı 5 golle geceye damgasını vurarak galibiyette büyük rol oynadı.
Kaybetme Faktörleri
Ultra Gençlik takımı rakibe göre daha tecrübesiz olmasının eksikliğini ciddi anlamda hissederken takıma yeni takviyeler olmasına rağmen eskilerin de yokluğunu hissetmeleriyle sahaya istedikleri oyunu oynayamadılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. İyi mücadele ettiler fakat rakibe yetemediler diyebiliriz. Yavuz da bugün bu kadroda olsaydı biraz daha katkı sağlayabilirdi ki orta alanda Emre oldukça çalışkan bir görüntü sergilemesine karşın çok yanlız kaldı, takım arkadaşları ona ayak uydurabilseydi daha fazla goller atabilirlerdi. Oğuz kalesinde çok iyi bir maç çıkarırken etkili kurtarışlara imza attı, savunmada Salih çok gayretliydi, Emre orta alanda çok iyi bir maç çıkarırken başarılı oyunuyla gelecek adına umut verdi,
Maçın Adamı: Slimani
Maçın Gümüş Adamı: Engin
Maçın Kalecisi: Arif
Maçın Defansı: Emincan
Maçın Ortasahası: Engin
Maçın Forveti: Slimani
Maçın Golü: Slimani
Maçın Centilmeni: Oğuz