Siyah Çoraplılar Seriye Aldı!

Siyah Çoraplılar ile Mezungladbach takımlarının mücadelesi kıran kıran bir maça sahne olurken Siyah Çoraplılar sahadan 4 2 lik skorla galip ayrılıp bu sezon çok can yakacaklarını gösterdiler.
Siyah Çoraplılar takımı maçın genelinde sahaya iyi bir oyun yansıtırken atak bir oyunla haklı bir galibiyet aldılar. Sahaya iyi yayılan ekip sahanın her bir metrekaresini iyi değerlendirirken etkili bir oyunla sonuca gitmesini bildi. Etkili pas organizasyonları göze hoş gelen bir futbol izlettirirken savunmada da rakibe göz açtırmadılar. Serhat attığı 3 golle geceye damgasını vuran isim olurken Taner orta alanda oyunu yine çok iyi kurdu.
Mezungladbach takımı maç boyunca güçlü rakibine karşı çok iyi direnirken kontra toplarla etkili olmaya çalıştılar fakat aradıkları golleri bulamadılar. Son 10 dakikaya 2 1 geride girip kontra toplarla beraberlik golünü arayan ekip son bölümde savunmada da boşluklar vermeye başlayınca fark açıldı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Genele bakıldığında çok iyi mücadele eden genç ekip biraz uyum sorunu yaşadı biraz da bireysellikten uzak bir oyun oynasalardı sahadan puan yada puanla ayrılabilirlerdi. Meksika’dan transfer edilip geçen hafta 3 gollük bir performans sergileyen golcü oyuncu Cihan fırsatçılığı ile takımının ilk golünü atan isim olurken Kaleci Ömer kurtarışlarıyla geceye damgasını vuran isim oldu.
Maçın Adamı: Serhat
Maçın Gümüş Adamı: Taner
Maçın Kalecisi: Ömer
Maçın Defansı: Burak
Maçın Ortasahası: Taner
Maçın Forveti: Serhat
Maçın Golü: Osman
Maçın Centilmeni: Enes